maandag 13 maart 2023

Daphne Jarig

Vrijdag was Daphne jarig en ik had een mailtje dat mijn kaart binnen was, dus ik kan hem nu ook hier plaatsen. Ik wederom de ronde kaartenmal. Nu heb ik de smaak te pakken. Ik zocht mooi DP bij elkaar. De Happy Birthday komt ook uit zo'n blok. En ik gebruikte het lieve nieuwe olifantje van MD, ik had hem nog niet gebruikt maar kijk dan hoe schattig. Een paar glittersteentjes op de hoekjes en klaar.


Fijne maandag.

Lieve groetjes,
Emily

 

4 opmerkingen:

  1. Jij hebt de smaak goed te pakken met de ronde kaarten. Ze zijn ook zo leuk. Deze ook weer met de leuke papiertjes en het olifantje.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo lief, dat olifantje met de bloem🥰.
    Grappig, ik reageerde vorige keer op je ronde kaart dat je de stans in het zicht moest laten liggen zodat je het vaker kon gebruiken, niet wetende dat ik zelf zo'n leuke kaart zou krijgen.
    Mijn enigste ronde deze keer, dus het valt heel erg op tussen de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Emily,
    wat heb je een enig kaartje voor Daphne gemaakt! Haar lievelingskleur heb je gebruikt, dus dat moet goed zijn! En ze vindt hem leuk lees ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leukerd! Zowel het olifantje als de kaart in zijn geheel, je hebt weer een leuke combinatie gemaakt. Leuk idee, die steentjes in de hoeken.

    BeantwoordenVerwijderen