zaterdag 22 juni 2024

Doopkaart voor Max

Deze kaart had ik jullie nog niet laten zien. Het is de doopkaart die ik maakte voor Max. Ik mag mij officieel peettante noemen. Op zijn kaart moest natuurlijk een trekker komen. En toevallig had ik ook nog een stempel van een kerk. Landschap en vogeltjes en klaar was de kaart. Ik had niet echt een tekst voor een doopsel, dus gebruikte ik gewoon de hoera. 


Ik mag dit weekend weer werken. 
Hoe ziet jullie weekend eruit?

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 20 juni 2024

52 Weeks to Christmas - week 25

Bijna op de helft van de challenge, en het is elke keer nog gelukt. Ik zag een challenge bij DCL waarbij tekst duidelijk de hoofdrol moest spelen. Ik besloot een grote tekststempel te gebruiken in een mooie rode kleur. Daarna heb ik hem afgepakt en allemaal kleine dingetjes gestempeld. Ik hoop dat de kaart aansluit bij de challenge. Ik vind hem heel erg leuk geworden.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 25

Je raad het nooit, Max is er vandaag. haha. Bijna elke donderdag is nu oppasdag.
Max wil dan naar Oma huis.
En als hij mijn auto ziet staan zegt hij: 'Emi auto, Emi niet werken'. 
Hahaha. Zo leuk. 

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily 

 

vrijdag 14 juni 2024

Alweer een kranskaart

 Ik ben woensdag met een collega, naar onze collega in de ziektewet geweest. Ik maakte voor haar weer een leuke kaart. Gewoon omdat het kon, voor haar collectie haha. Ik ben zo blij met mijn Sizzix spin & stamp. Weer een leuke krans gemaakt en deze keer hortensia's erop geplakt. Best simpel maar zo leuk.

Ook stipte ik voor haar een theetipje die past bij haar beker. 

Fijn weekend alvast. Ik ben vrij dit weekend.

Lieve groetjes,
Emily

donderdag 13 juni 2024

52 Weeks to Christmas - week 24

Ja, kerstkaartendonderdag. Deze leuke kaart maakte ik dinsdag. De tekst is geëmbost. De leuke beer mocht deze keer meedoen. Het lijkt net alsof hij danst. 


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 24
Cheerful Sketches: challenge juni 133

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

zaterdag 8 juni 2024

kranskaart met bloemen

Dit was eigenlijk de eerste kaart die ik maakte met mijn sizzix stamp & spin. Op mijn werk is een collega die als ZZP'er bij ons werkt. Ze stond niet op de verjaardagskalender maar zij had al getrakteerd op gebak en drop haha. Daarom maakte ik voor haar ook een kaart. Ik gebruikte 1 blaadjes stempel maar gebruikte 2 kleuren. Gestanste bloemen erbij en ik schreef zelf de tekst.



Voor mij is het een werkweekend. Wat zijn jullie plannen?
Fijn weekend.

Lieve groetjes,
Emily

donderdag 6 juni 2024

52 Weeks to Christmas - week 23

Ik heb mezelf iets leuks cadeau gedaan. Ik heb de sizzix stencil & stamp tool gekocht en het daarbij passende stamp & spin tool. Zo kun je heel mooi in het rond stempelen op gelijke afstand. Ik wilde hem direct uitproberen dus heb er een kerstkaart mee gemaakt. Ik zocht in mijn voorraad stempels naar takjes en vond een setje met deze stempels. Ik vind het resultaat wel heel leuk geworden. Het witte gemat op rood en op een witte kaart geplakt.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 23

Ik ben vandaag lekker vrij. Hoe ziet jullie dag eruit?

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 4 juni 2024

strand en zee dieptekaart

Voor een collega die over een paar dagen jarig is, en naar de kust gaat op vakantie, maakte ik deze kaart. Ik maakte een dieptekaart met materialen van MD. Ik vind hem zo leuk geworden. Ik hoop dat ze er blij mee is.


Ik mag vandaag een vroege dienst werken en s' middags hebben we een 'voor de vakantie' borrel met collega's. Zo gezellig is dat.

Fijne dinsdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

zondag 2 juni 2024

bloemenkaart

Ik heb de leuke bloemen van Spellbinders er weer eens bij gepakt. Daarmee maakte ik een kaart voor mijn schoonmoeder. Het model is best simpel maar het effect is heel leuk want het lijkt net een hekje. Allemaal wilde bloemen erbij en klaar ben je. 


Fijne zondag.

Lieve groetjes,
Emily


 

zaterdag 1 juni 2024

vogeltjes voor Ellie

Ellie van Ellie's kaarten was jarig en voor haar maakte ik deze kaart. Ik gebruikte de nieuwe postzegelmal van Marianne Design en een set leuke vogelstempels. 


Ik link deze kaart bij:
Kleuren met potloden: challenge mei

Vandaag wordt mijn neefje Max gedoopt, dus dan word ik officieel Peettante. 

Fijne zaterdag.

Lieve groetjes,
Emily