zondag 4 juni 2023

nog 2 kaarten

Deze 2 kaartjes maakte ik voor oproepjes via Feestje op de Deurmat. Het is een account dat oproepjes deelt voor mensen die wel een kaartje kunnen gebruiken. Deze 2 gaan naar kinderen om hun ziekenhuiskamer op te vrolijken. De eerste is voor een meisje dat van paars en eenhoorns houdt. Ik had geen eenhoorn stempels of snijmallen. Nu heb ik net nieuwe tekenboeken van Paperfuel en daar zocht ik naar een eenhoorn. Dat werd deze. Ik begon met tekenen en deze was direct goed. Helemaal leuk. Verhoogd opgeplakt en de achtergrond gemaakt met spray verf van de action.


De eerste is voor een meisje dat van paars en eenhoorns houdt. Ik had geen eenhoorn stempels of snijmallen. Nu heb ik net nieuwe tekenboeken van Paperfuel en daar zocht ik naar een eenhoorn. Dat werd deze. Ik begon met tekenen en deze was direct goed. Helemaal leuk. Verhoogd opgeplakt en de achtergrond gemaakt met spray verf van de action.


Deze is verstuurd naar een jongetje die geopereerd moest worden. Jongens kaarten, erg lastig. Nu heb ik net de bouwblokken van MD gekocht. Die is daar perfect voor. Lekker bouwen met de blokjes. Beterschap erbij en klaar.


Fijne dag lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

 

3 opmerkingen:

  1. 2 Super leuke kaartjes.
    Best even lastig om kaartjes te maken voor onbekende mensen...... wat maak je en wat schrijf je erin?
    Maar het is dankbaar werk, ik maak kaartjes voor Kanjer, ook zo'n leuk initiatief.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn allebei heel geslaagd! De eenhoorn is heel knap getekend, leuk met al dat paars. De lego kaart is ook heel erg leuk met al die vrolijke kleuren.
    Mooi dat je kaarten maakt voor onbekenden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn leuk geworden. Kaartje voor meisjes is altijd makkelijker, maar je hebt het leuk opgelost met die blokken!

    BeantwoordenVerwijderen