vrijdag 16 juni 2023

10 jaar Casa crea 'd Emilia

 Ja, het is zover. Vandaag bestaat mijn blog 10 jaar. Net na mijn eind examen HAVO, op 16 juni 2013, ben ik begonnen met bloggen over alle creatieve dingen die mij bezighouden. In het begin voornamelijk haken en een beetje andere dingen. Ondertussen laat ik hier voornamelijk mijn zelfgemaakte kaarten zien. Ik ben nog steeds heel blij met mijn blog en vind het zo leuk als mensen ook nog eens de moeite nemen om een berichtje achter te laten. 


Natuurlijk hoort bij zo'n jubileum een give-away. Ik heb ondertussen al van alles verzameld om weg te geven, maar wat dat is hou ik lekker een verrassing. Haha. Dus...Laat vooral een leuke reactie achter onder deze post zodat ik weet dat je meedoet met de give-away.

Een hele fijne zonnige vrijdag gewenst.

Lieve groetjes,
Emily



11 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd Emily! Jij was al jong aan het bloggen! Leuk dat je het al zo lang volhoudt, ik volg je met veel plezier! (En ik loot graag mee, dol op verrassingen)
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan als Blogger Emily......ik volg je al een tijdje en geniet van je mooie kaartjes!
    Natuurlijk loot ik graag mee....altijd weer verrassend toch?
    Groetjes en ga zo door,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd Emily! Ik vind bloggen ook nog steeds zo fijn, het voelt een beetje als familie, vind je niet? Het leuke is dat we eerst allebei heel erg besmet waren met het haakvirus en nu allebei voornamelijk kaarten maken, haha! Ik hoop dat je nog lang mag bloggen, ook als je voor een andere hobby kiest.
    Ik ga even teruglezen bij je, ben net terug van een weekje vakantie met een heeeeel slechte internetverbinding.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik volg je nog geen 10 jaar maar ik vind je blog wel leuk en haken en kaarten maken hebben we gemeen. Ik waag graag ook een kansje op een verrassing, alle afleiding is welkom. Op nog vele jaren blogplezier. 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Emily, wauw al 10 jaar, bijna gelijk met K&K, maar dat schreef ik al toch?
    Ik volg ej met heel veel plezier en waardeer jouw reacties ook altijd. Net wat Angelique schrijft. Net een soort familie! Ik kan daar zo van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Emily, gefeliciteerd met 10 jaar bloggen ! Ik lees je blog nog geen 10 jaar maar zeker met heel veel plezier ! Ik ben zelf vooral een haakster en je hebt me al vaak geïnspireerd om aan iets nieuws te beginnen, zoals die mooie sjaal van Atty's.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, 10 jaar, gefeliciteerd.
    Bloggen is zó leuk, ik voel mij nooit alleen en het is net of ik héél veel vriendinnen heb, blog vriendinnen noem ik jullie dan ook. Dus ik snap helemaal dat je blij bent met je blog, hier zit er nog 1.
    Wat grappig om te lezen dat jij nu vooral zelfgemaakte kaartjes laat zien, wat kan er veel veranderen (of hobby's bijkomen) in 10 jaar tijd hè 😉.
    Ga lekker door met bloggen, ik blijf gezellig bij je langs komen!!
    Fijne weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Emily, gefeliciteerd met je blog dat al 10 jaar bestaat. Neem van mij aan dat je al veel mensen hebt geinspireerd om ook zulke mooie kaarten en haakwerk te maken. Ik wordt er in ieder geval iedere keer weer blij van en je brengt me op ideetjes. Ik ga dank zij jouw leuke kaarten binnenkort ook een poging wagen. Kan je nog lang niet evenaren, maar kan wel van je leren. Hoop dat je nog lang plezier vindt in het bloggen zodat wij er met elkaar van blijven genieten.
    Groet Merel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met je 10 jarige blog verjaardag. Haken, breien, kaarten maken, wat fijn dat we dat kunnen doen. Heerlijk als ontspanning en er komt meestal ook nog wat mooi van.

    Groetjes Dina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, 10 jaar bloggen alweer! Van harte gefeliciteerd Emily! Groetjes Lizette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd! 10 jaar geleden had ik je blog nog niet ontdekt. Elke keer is het weer leuk om te zien wat je gemaakt heb. Waarschijnlijk heb je nog wel genoeg projecten om de volgende 10 jaar vol te maken.
    Groetjes Lisette

    BeantwoordenVerwijderen