zaterdag 31 augustus 2024

jubileum

Mijn schoonzusje werkt op een zorgboerderij waar ouderen dagbesteding kunnen krijgen. Haar ouders zijn deze boerderij gestart en nu hebben zij en haar zus het overgenomen. Ook bestaat de gasthoeve al 15 jaar en dat werd laatst gevierd. Mijn ouders gingen er naartoe (ik moest werken) maar ik maakte wel een kaart. Het heet gasthoeve de zonnebloem dus het moest wel iets met zonnebloemen worden. Ik pakte de grote zonnebloem van MD en stanste hem 2x uit. Ik bewerkte de randjes met inkt en kreeg een heel mooie effect. De tekst paste uiteindelijk niet perfect in het rondje maar hey, het is handwerk en hoeft niet perfect.


Ik heb nu eindelijk vakantie. Heerlijk 3 weken niks. We gaan ook nog lekker op vakantie, naar Tsjechië dit jaar. Ik zal proberen bij jullie langs te blijven komen in de vakantie, maar kan niks beloven.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 29 augustus 2024

52 Weeks To Christmas - week 35 '24

Vandaag weer een leuke kerstkaart. Ik gebruikte een mooi plaatje van MD en de bijpassende vierkante mal. De kaart Embosste ik en klaar is kees.

52 WTC: week 35

Ik ga vandaag met een cliënt van mijn werk 'uit'. Dat heeft ze voor haar verjaardag gekregen. We gaan naar het tuincentrum. Shoppen en lekker iets eten. Dit zijn wel de leuke dingen :-) 
Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily


 

woensdag 28 augustus 2024

Kleurkaartenteam: legergroen en petrol

Deze maand mocht ik de kleur kiezen voor het kleurkaartenteam. Ik koos Petrol bij legergroen. Ik maakte een simpele kaart met een stencil en gebruikte een nieuwe stempel om de auto te maken. Bloemen achterin, vandaar de bloemengroetjes. Een simpele maar toch leuke kaart. 


Fijne woensdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 27 augustus 2024

Een dikke knuffel

Deze kaart maakte ik voor een collega. De verjaardag van haar pas overleden man was laatst en ik wilde haar een kaart geven om te laten weten dat ik aan haar denk. Het werd deze kaart. Met de roodborstjes en zonnestralen. Ik vind hem weer leuk geworden.


Mijn collega was er heel blij mee.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

maandag 26 augustus 2024

Hip Hooray have a Fruitastic day 2

Voor een collega die dezelfde dag jarig is als een andere collega, maakte ik eenzelfde soort kaart, met een andere stempel. Ik word hier zo vrolijk van. Ik hoop mijn collega's ook.


Fijne maandag.

Lieve groetjes,
Emily

 

zaterdag 24 augustus 2024

Hip Hooray have a Fruitastic day 1

Ik ben weer een beetje terug in het bloggen. ik was voornamelijk aan het haken en veel aan het werk. Maar ook weer wat kaarten zijn er gemaakt. Ik heb tegenwoordig iets met citroenen. Ik heb een jurk met citroenen, eet graag lemon curd etc. Ik kocht deze geweldig stempel en maakte daarmee een verjaardagskaart voor een collega die begin september jarig is. Ik word heel vrolijk van deze kaart.
De andere kaart die ik in hetzelfde thema maakte, laat ik later zien. 


Fijn weekend.
Ik mag weer een vroege dienst werken vandaag, met calamiteitendienst. Wat zijn jullie plannen?

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 22 augustus 2024

52 Weeks To Christmas - week 34 '24

Voor deze week maakte ik een simpele serie kerstkaarten. Een grote stempelmal die eruit zien als postzegels en verschillende kleuren inkt. Simpel maar effectief.






Ik link deze kaart bij:
52 WTC: week 34

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

woensdag 21 augustus 2024

'Miauw' voor Max

Ik vroeg Max vorige week of ik nog een knuffel voor hem moest haken. Ja, een miauw. Oftewel een kat. Welke kleur. Grau. Ja, half Duits hè. Ik zocht mijn zachte chenille garen erbij en een patroon van Happy Hooked. Ik begon er donderdagavond aan. Maarja, Max was er dus hij was vooral bezig met van alles. Vrijdag wilde Max graag lekker in huis zijn en spelen dus ik had best wel tijd om te haken. Ik haakte heel snel deze kat en de kat kon voor 17 uur weer mee met Max terug naar huis. Helemaal blij was hij ermee. Ik vind hem ook heel leuk geworden. Lekker zo'n snel project.







Fijne woensdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 20 augustus 2024

Max 3 jaar

Gisteren was mijn neefje Max jarig. 3 jaar alweer. Wat wordt hij al groot. Ik maakte voor hem ook een wiebelkaart. En het kan niet anders, er kwam een trekker op. Hij is helemaal geobsedeerd door trekkers, zo leuk om te zien. Hij kreeg ook een trekker van mij, met bomen en een grijper. Hij vond het helemaal geweldig. 
Hij is ook wel gek op dino's dus zette ik een dino op zijn trekker aanhanger. Max 3 jaar kon niet ontbreken en klaar. 


Max was uiteraard drukker met zijn cadeaus als met de kaart. Maar ik hoop dat hij ze later ooit nog eens nakijkt :-)

Ik heb nu 2 dagen vrij en mag ik er weer 4 werken. Even lekker genieten van knutseltijd. 

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 15 augustus 2024

52 Weeks to Christmas - week 33 '24

Voor deze kerstkaart koos ik weer een keer de sketch van Cheerful sketches. Ik pakte er een pakketje bij van de action met papier en plaatjes. Deze plaatjes vond ik wel leuk bij elkaar passen.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 33
Cheerful sketches: challenge augustus 135

Fijne donderdag.
Ik ben vandaag lekker vrij en morgen ook. Daarna het weekend weer werken.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 13 augustus 2024

Welkom kleintje

Voor Marloes, die ik via instagram ken en volg, maakte ik deze kaart voor de geboorte van haar zoontje Floris Robert. Ze had zelf elke keer al dingen met pinguïns, dus die wilde ik ook bij het kaartje gebruiken. Ik maakte een wiebelkaart voor haar.
Ik pakte er een paar leuke etuis van mijn moeder bij in en klaar. Het pakketje gaat vandaag op de post.


Deze post is van 700ste post op mijn blog. Wauw, wat een mijlpaal. Ik ga een kleine give away doen voor alle mensen die reageren onder deze post. 

Ik mag vandaag een vroege dienst werken. Het is echt zomer.

Fijne dinsdag. 

Lieve groetjes,
Emily


 

donderdag 8 augustus 2024

52 Weeks To Christmas - week 32 '24

Hier mijn kaart voor week 32. Het schiet lekker op zo. Ik ga zo langzamerhand eens een lijst maken van hoeveel kaarten ik nodig heb. Haha. 
Ik gebruikte deze week de nieuwe mallen van Marianne Design en de bloemen bovenop zijn van Spellbinders, zo blij mee. 
Ik gebruikte de challenge van 52WTC: Ik koos voor de diagonale bingo: hert, kerstballen en ster. Dat is geloof ik wel gelukt. 


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 32

Dit is dag 4 van de 5 werken deze week. Maar wel een korte dienst vandaag tot half 11. Ook wel een keer lekker.
Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

zaterdag 3 augustus 2024

25

Een collega van mij werd 25 en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik gebruikte weer hetzelfde model als voor mijn laatste kerstkaart. Ik vind hem zo leuk. Door het papier heb je niet veel meer nodig verder. een grote 25 in glitterpapier en klaar is kees. Zo leuk.




Ik ben dit weekend lekker vrij. Wat zijn jullie plannen?

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 1 augustus 2024

52 Weeks To Christmas - week 31 '24

Ik heb weer inspiratie gehaald van het blog van Daphne. Ze maakte zo'n leuk kaartmodel, die wilde ik ook uitproberen. Ik maakte er deze week de kerstkaart mee. En een kaart voor een jarige collega, die ik later laat zien. Ik gebruikte verschillend dp en zwart papier voor de basis. Ik vind hem heel tof geworden. 




Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 31 

Zo lag Browny er gistermiddag bij. Gek dier.

Ik heb ondertussen alweer een nieuw haakproject op de naald staan. Dit patroon mag ik testhaken voor haakmelief. Gisteren was het buiten prima te doen in de schaduw. Lekker zitten haken met een luisterboek aan. 

Vandaag mag ik weer een vroege dienst werken, en daarna geen tijd voor haken denk ik. Mijn neefje is er weer en blijft ook slapen.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily