maandag 10 juli 2023

Een kaartje vol geluk

Helaas gaat een collega het team verlaten. Ze gaat dichter bij huis werken. Heel begrijpelijk maar zo jammer. Ze krijgt natuurlijk een cadeau en alle collega's schrijven haar een kaart. Ik maakte er natuurlijk zelf 1. Ik gebruikte de klaprozen van MD. Ik stanste ze in wit en heb ze daarna bewerkt met inkt. Ik vind het effect heel leuk geworden. Ik plakte de bloemen vast en deed er daarna een waxzegel overheen. Het bloemetje is een vergeet me nietje, vond ik wel passend. 


Ik ben lekker 3 dagen vrij. Lekker veel aan de knutsel denk ik.

Fijne dag.

lieve groetjes,
Emily

 

5 opmerkingen:

  1. Altijd jammer hè, maar inderdaad heel begrijpelijk als je dichter bij huis een leuke baan kan krijgen.
    Je maakte een leuke kaart voor haar, met vergeetmijnietjes is altijd leuk bij een afscheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel mooie kaart, je hebt de klaprozen prachtig op kleurgebracht. Leuk idee, die waxzegel met vergeet-mij-nietje.
    Geniet van je vrije dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is hij mooi die klaproos! En wat balen is dat als een fijne collega je team gaat verlaten he? Bij ons ook. EN dan hoop je dat er weer een leuk iemand voor terugkomt. Maar je kaart is echt super. En heel veel plezier de komende dagen. Lekker aan de hobby/freubel. Is altijd zo fijn als je de tijd hebt...dat is toch anders dan tussendoor, vind je ok niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een prachtige kaart met de klaproos....ik zag hem vorige week ook op een demo dag in Schijf!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig kaartje voor je (bijna ex) collega! De poppies zijn me toch gaaf, vind jouw gedekte kleurtjes erg tof en de wax-zegel maakt het helemaal af. Ik heb ook nog wat kaartjes klaarstaan voor het afscheid van een aantal collega's komende vrijdag....
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen