dinsdag 23 juli 2024

Hoera kaart

Ik was iets te laat met een verjaardagskaart voor een vriendin. Hij kwam een dag te laat aan. Ik maakte een hoera kaart. Ik zag deze mal al zo vaak bij Daphne dat ik de mal ook aanschafte. Ik vind hem zo handig. Een snelle kaart die er toch heel bijzonder uitziet. 



Fijne dinsdag.

Ik heb vandaag afscheid van mijn collega die met pensioen gaat. Verdrietig maar wel gezellig om iedereen bij elkaar te zien. 

Lieve groetjes,
Emily

 

6 opmerkingen:

  1. Ja, zo'n kaart maakt indruk terwijl ze best snel gemaakt zijn. Ik heb hem ook, gebruik hem vooral als ik echt geen inspiratie voor een kaart heb. Je hebt een mooie combinatie van kleuren en dessins gekozen.
    Sterkte vandaag, hopelijk wordt het wel heel gezellig. Mensen komen en gaan in je leven, je komt haar vast nog wel eens tegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel handig! Ik heb hem ook en je kunt hem op verschillende manieren gebruiken, zo leuk! En ja, er gaan denk ik een hoop collega's met pensioen de komende jaren. Bij ons ook en ik ben ook al aan het nadenken hoe lang ik nog door wil...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je maakte een mooie kaart voor je vriendin. Altijd leuk die grote letters en met een mooie papiertje heb je snel een leuke kaart.
    Bedankt voor de mooie verjaardagskaart die je me stuurde.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, dus jij hebt de stans nu ook?!
    Je zal zien, je gaat er veel plezier mee hebben, want HOERA is voor veel dingen te gebruiken.
    Deze eerste is al meteen weg nu, het DP is mooi gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kaart en dit is inderdaad een mooie stans waarmee je in no time een mooie kaart kunt maken. Zo staat er bij mij een kerst stans op mijn verlanglijst...ook zo een waarmee je zo een kaart klaar hebt.


    Lieve groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen