vrijdag 29 mei 2020

Pine tree sjaal // Pine tree scarf

Op de handwerkbeurs dit jaar (het lijkt echt een eeuwigheid geleden) kocht ik bij YLA lifestyle het pakket voor de Pine tree sjaal. Met het mooie garen Stylecraft special DK maakte ik de sjaal. De gebruikte kleuren zijn soft peach, shrimp en duck egg. Ik vind de structuur van steek ontzettend mooi. Het enige is dat de sjaal erg krult, ondanks het opspannen, dat is jammer. Misschien nog een keer opspannen.
At the handwerkbeurs this year (seems like ages ago) I bought this package for the pine tree scarf. With the beuatiful Stylecraft special DK I made the scarf. I used Soft peach, shrimp and duck egg. I really like the texture of the stitch. The only thing is...my scarf is curling up, despite blocking, that's a pity. Maybe I'll block it again.









Fijn pinksterweekend.
Have a lovely weekend.

Lieve groetjes,
Emily
Sweet greetings,
Emily

4 opmerkingen:

  1. Dat ziet er zeker leuk uit! Wel heel erg jammer dat get zo opkrult. Ik heb wat jaren terug een prachtige sjaal gehaakt, die krulde ook zo erg. Helaas is de sjaal weer veranderd in bolletjes garen 🙁

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er erg leuk uit. Wat een leuke steek! Op de foto's lijkt het krullen mee te vallen, niet storend in elk geval. En anders gewoon nog een keertje blocken.
    Inderdaad, de Handwerkbeurs, wat lijkt dat lang geleden, haast uit een vorig leven. Nou ja, is ook wel een beetje zo, want dat was in het voor-Corona-tijdperk. Het had niet 3 weken later moeten zijn, dan was de hele beurs niet door gegaan. Onvoorstelbaar hoe een ziekte zo snel de wereld in z'n greep kreeg.
    Fijn Pinksterweekend gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is zeker jammer, want deze sjaal ziet er heerlijk zacht en warm uit.
    De kleuren combinatie vind ik ook heel mooi.
    Fijn (werk)Pinkster weekend!

    BeantwoordenVerwijderen