donderdag 3 oktober 2024

52 Weeks To Christmas - week 40 '24

 Donderdag, kerstkaartendag. Ik maakte voor deze week 3 kaarten. En de achtergrond is wel bijzonder toch? Dat komt omdat het eigen geschept papier is. Dit is de oktoberbox van September18, waar ik ambassadeur voor ben. Ik mocht de box al eerder testen en maakte al dit papier, ik heb nog meer haha. 
Klik hier voor mijn blog erover op het blog van september18. 
Ik maakte er dus onderstaande kerstkaarten mee. Geeft wel een leuk wollig effect aan de kaart.




Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 40

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

10 opmerkingen:

  1. wat een prachtige kaarten , en inderdaad heel leuk effect net of er een dikke wollige laag sneeuw ligt.
    Gezellig dat je er bij bent vandaag met een kerst/winterkaart.
    Lieve groeten Annemarie en Merit DT52WTC.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten. Dat zelfgemaakte papier is super en geeft een mooie achtergrond!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt een leuke serie gemaakt met je zelfgemaakte papier, het geeft een heel mooi effect!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is zeker een mooi papier wat je gemaakt hebt. Geeft een mooi effect aan de kaarten. En nogwel drie kaarten. Goed hoor. Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat super leuk om je eigen papier te maken. Geeft een erg leuk effect met die glitters er in. Mooie kaarten maakte je er mee.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O wauw, wat zijn ze gaaf! Zo heb je ze extra zelf gemaakt en dat heb je super gedaan want het is prachtig papier. En je hebt ook nog heel toffe kaarten mee gemaakt. Het is dat ik niet weet welke ik het mooist vind, anders zou ik je bijna vragen die voor mij te reserveren , hahaha. De eerste kaart, daar is het papier net een flinke sneeuwbui, past perfect bij een sneeuwpop. Op de tweede is het echt feest net al die groene en rode glittertjes in het papier wat weer heel goed past bij die guitige stokstaartjes en bij de derde is het ook feest maar iets ingetogener, wat weer goed past bij mr. en mrs. Claus. Geweldig gedaan Emily!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja geschept papier, dat is zo gaaf. Mooie kaarten maakte je er mee. Ik heb ook altijd in de gehandicaptenzorg gewerkt. Op het terrein van mijn werk is een kadowinkel en daar wordt geschept papier verkocht. Ook hebben ze daar een papiermakerij en maken ze buiten het geschepte papier, de mooiste dingen. Ik mag er graag altijd even kijken. Er ligt hier ook zeker geschept papier in de la. Groetjes Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O jee Emily, wat heb je dat mooi en knap gedaan! Dat geschepte papier is zo bijzonder. Ik las de reactie van Angélique en dat is hele maal waar. Je hebt er vast veel plezier aan beleefd om hiermee bezig geweest te zijn. De kaartjes zijn stuk voor stuk supermooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ontzettend gaaf, dat zelfgeschepte papier, Emily! Wat leuk dat daar een box van is die jij mocht proberen. Je maakte heel mooie kaarten met je papier!
    Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC.
    Groetjes
    Jantine DT 52WTC

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooi papier !!!!!
    En weer een gave serie erbij !
    groeten Ineke
    DT52wTC

    BeantwoordenVerwijderen