woensdag 31 mei 2023

Vellum en driehoekjes

Het kaarten maken is gelukt hoor gisteren. 5 stuks zijn weer klaar en 4 ervan zijn al verstuurd. Zoals ook deze. Ik gebruikte de challenge van De Egel, waar ze driehoekjes en Vellum vragen. Ik vind hem heel gezellig geworden. De kaart was wel iets te laat dus vandaar de tekst haha.


Ik link deze bij:


Vandaag ook nog vrij en dan mag ik weer 2 dagen werken. Eens kijken wat ik vandaag ga doen, in ieder geval mijn kerstkaart van deze week nog maken. 

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 30 mei 2023

Hoera een zoon

Een van mijn beste vriendinnen is bevallen van een zoon. Het gaat met beide goed. Ik maakte direct een kaartje om te sturen. Ik gebruikte het leuke olifantje van MD omdat ze een jungle behang in de babykamer hebben. Ik maak nog een kaart om te geven bij het kraambezoek, maar direct een kaartje sturen is wel zo leuk. De achtergrond is ook van MD.


Na een lang pinksterweekend werken ben ik nu weer even 2 dagen vrij. Ik heb een hele lijst met kaarten die ik moet maken. 2 oproepjes via feestjeopdedeurmat, 1 kaartje voor de dochter van een instavriendin, 1 verjaardagskaart voor iemand op insta, nog een blogvriendin kaart, en een verjaardagskaart voor een collega. Die heb ik net al af. haha. Je hoort het wel. Ik heb het druk zat met kaarten maken haha.

Fijne dinsdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

vrijdag 26 mei 2023

Yeah, een huis!

Een collega van mij heeft haar eerste huis gekocht en woont daar nu net. Toen ik papier zocht, zag ik dit blok en vond het helemaal bij haar passen. In plaats van echt een huis kaart, maakte ik een Yeah kaart. haha. Ik vond dit wel heel leuk staan en past ook prima. Ik gebruikte wederom de sketch van creative sketchy girls.

Ik link deze kaart bij:
Creative Sketchy girls: challenge 84

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 25 mei 2023

52 Weeks to Christmas - week 21

De kerstman is in zijn grote boek aan het kijken, hij is al oud dus gebruikt hij een vergrootglas hahaha. Ik gebruikte voor deze kerstkaart de sketch van Creative sketchy girls. Ik vind hem weer erg leuk geworden. Het DP past mooi bij elkaar, het komt uit hetzelfde blok. En ik gebruikte goudkleurig washitape.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 21
Creative Sketchy girls: challenge 84

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

maandag 22 mei 2023

Van harte bakken

Ik maakte nog een kaart volgens de sketch van Cheerful sketches. Ik maakte deze in bakthema. De mixer kocht ik de laatste keer op de Creativa en vond ik erg leuk combineren met het macaron DP papier. 'Van harte' vond ik erg toepasselijk vanwege de hartjes op de mixer. 


Ik link deze kaart bij: 
Cheerful sketches: challenge 120

Ik ben vandaag lekker een dagje vrij. Misschien ga ik wel weer eens aan een haakproject beginnen.

Fijne dag.

lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 18 mei 2023

52 Weeks to Christmas - week 20

Hemelvaartsdag vandaag. Lekker vrij vandaag, want ik werkte al met koningsdag. Natuurlijk gewoon weer een kerstkaart. Ik gebruikte de leuke sketch van Cheerful Sketches en een mooi DP blok van de Action. Ik vind hem weer helemaal leuk geworden.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 20
Cheerful sketches: challenge 120

Een hele fijne hemelvaartsdag gewenst lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 11 mei 2023

52 weeks to Christmas - week 19

Ja, net af. Mijn 19e kerstkaart. Deze keer met leuke stempels die ik tweedehands kocht van iemand via Instagram. Het meisje staat vol verwondering naar de ijsbeer te kijken met zijn kerstboom. Leuk he. hihi.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 19

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

vrijdag 5 mei 2023

Echte post is zoveel leuker

Laatst zag ik nieuwe stempels van Studio Light. Een achtergrond met allemaal envelopjes. Zo schattig. Ik bestelde deze samen met de tekststempels. Ik combineerde ze met de strepenmallen van Marianne Design en de postzegel achtergrond is van de Action. Ik krijg alleen de stempel nog niet helemaal compleet gestempeld, Iemand tips??? 




Ik ga vanmiddag gezellig naar Zutphen, met een vriendin een andere vriendin opzoeken en lunchen. Helemaal zin in. 

Fijne vrijdag en een fijn weekend.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily



 

donderdag 4 mei 2023

52 Weeks to Christmas - week 18

Het is weer tijd voor een kerstkaart. Deze sneeuwpop stempelde ik een tijdje terug al en vond hem nu leuk om te gebruiken, hij lijkt op de sneeuwpop op het achtergrond DP. 


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 18

Zo lief om alle reacties te lezen op mijn laatste post. Zo ontzettend fijn om te lezen. 
Dankjewel voor iedereen die reageerde.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 2 mei 2023

Bedankt

Deze kaart is ook voor een collega gemaakt. Maar daar hoort een heel verhaal bij. Of beter gezegd, bij de sleutelhanger die erbij zit. De sleutelhanger heb ik besteld bij Mez11, toen ik die tegenkwam op instagram bij iemand. Er staat op: 'Soms is het gewoon KUT, en dat is dan ook oké'. Die tekst raakte mij heel erg.
Even uitleg erbij. Ik werk inmiddels al bijna 5 jaar op deze groep met deze collega's. Toen Wouter overleed, dit jaar 3 september 5 jaar geleden, zou ik 2 dagen later ook werken daar (toen nog als flexer). Ik heb de avond dat Wouter overleed, mijn werk nog gebeld om te zeggen dat ik echt niet kon werken. Ik kreeg de desbetreffende collega aan de telefoon. Het enige wat ik zei was: 'ik kan niet komen werken'. Er waren in die tijd nog mensen op zomervakantie en er waren veel zieken die zomer. Dus je kunt je voorstellen, dat niemand op zo'n telefoontje zat te wachten (ze wist natuurlijk niet wat er aan de hand was). Wat ze dus eerst zei was: Kut Kut Kut Kut. Ik vond dat een hele passende reactie. 
Maar goed. Toen ik uitlegde dat ik niet kon komen werken omdat mijn broertje verongelukt was....toen voelde ze zich wel schuldig. Iedereen was ook van de kaart geweest daarna vertelden ze mij later. 
Maar goed. Bij de condoleance kwamen een aantal collega's, waaronder deze collega, om hun steun te betuigen. Het 'grappige' is. Ik kende haar nog helemaal niet zo lang, omdat zij er nog niet was toen ik stage liep op deze groep, weer een paar jaar voordat ik er ging werken. Maar het bijzondere wil dat ik haar als eerste zag, en de collega's die voor haar liepen en die ik beter kende, ik eerst helemaal niet zag. 
Zij condoleerde mij en gaf mij een knuffel en ik zeg zo tegen haar: 'het is echt kut hè'. 
Nou....zij heeft dus een hele tijd gedacht dat ik boos op haar was! Dat hebben we uiteindelijk opgehelderd en ik vond het dan weer vervelend voor haar dat zij dacht dat ik boos was. Haha. Gelukkig kunnen we er nu echt om lachen.
Maar goed. Ik zag dus die sleutelhanger en ik moest die gewoon bestellen. Ik bestelde er 1 voor haar en 1 voor mijzelf. Ze was er ontzettend blij mee. Ik ook, hij zit aan mijn autosleutel. 
Ik maakte er een vrolijke kaart met bloemen erbij. De tekst stempel vind ik zo mooi!





Fijne dag lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

Ps. vandaag is mijn 500ste post op dit blog. Wauw. En over een maand bestaat mijn blog 10 jaar, dat ga ik natuurlijk wel even vieren. Maar deze post ook. Onder de reacties ga ik iets kleins verloten. Gewoon omdat het kan.