vrijdag 13 september 2024

Herfst verjaardagskaart

Voor mijn oud collega, die verder ging met haar eigen nagelstudio, maakte ik natuurlijk gewoon een verjaardagskaart. Ze is eind september jarig dus besloot ik leuke herfstpapiertjes te gebruiken. Ik maakte een fun fold kaart voor haar en ben zo blij met de uitkomst ervan. Zo leuk. Binnenin het vierkant schreef ik de tekst. binnenin stempelde ik leuke pompoenen. Helemaal leuk.



Onze vakantie gaat even iets anders als gepland. Door de ontzettend slechte weersvoorspelling voor Tsjechië,  code rood, besloten we eergisteren te vertrekken en zijn we gisteren aangekomen in de Harz. We gaan hier nog een paar dagen vertoeven. 

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 12 september 2024

52 Weeks To Christmas - week 37 '24

Deze kaart maakte ik ook met de mooie mallen van spellbinders. De bogen zijn er ook van en waren afgeprijsd. Deze heb ik ook nagemaakt van een voorbeeld, omdat ik hem zo leuk vond. 

Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 37

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 10 september 2024

1 jaar, alweer

Het zoontje van een andere vriendin van mij werd 1 jaar. Mijn 2 vriendinnen waren tegelijkertijd zwanger en ik maakte al een kaart voor het zoontje van mijn andere vriendin. 
Deze maakte ik voor Liam. Ik maakte deze kaart een dag nadat ik op het zoontje van mijn andere vriendin had gepast, omdat zij en haar man een condoleance hadden. De kleine wilde niet slapen, want had een lang middagdutje gedaan, dus heb ik hem na 2 keer zijn knuffel en speen geven, uit bed gehaald en hebben we de teletubbies gekeken. Hierdoor kreeg ik het idee van de zon met gras. Lieve knuffelige diertjes erbij op en klaar. 


Ik link deze kaart bij:
kleuren met potloden: challenge september

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 5 september 2024

52 Weeks To Christmas - week 36 '24

Ik ben zo blij met mijn nieuwe bloemen van Spellbinders. Deze indeling heb ik nagemaakt van het voorbeeld dat bij de set zat. Ik vind dit zo mooi geworden. Alleen maar bloemen, verder niks. 


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 36

Mijn vakantie is deze week begonnen en wij zitten sinds gisteren in het Reuzengebergte in Tsjechië. 

Fijne donderdag. 

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 3 september 2024

6 jaar

Vandaag is het alweer 6 jaar geleden dat Wouter overleed. Voor mensen die mij nog niet zo lang volgen. Een van de moeilijkste dagen in mijn leven is deze dag. Want op maandag 3 september 2018 overleed mijn 19 jarige broertje Wouter bij een auto ongeluk, op 800 meter van ons huis.

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet even aan hem denk en dat zal ook zeker nooit veranderen. 
Ik mis hem. Ik mis hem zo.

Zoals altijd sta ik ook op mijn blog altijd even stil bij het verdriet wat deze dag met zich meebrengt en bij Wouter, mijn kleine grote broer. Voor altijd 19!