zondag 14 juli 2024

Met pensioen

Een andere collega van mij gaat met pensioen. Mij werd gevraagd om een bord te stippen voor haar. Lastig want ik wist eerst niet welke kleuren. De collega had net haar woonkamer gerenoveerd dus ik vroeg haar hoe alles eruitzag. Ze heeft een bruine/cognac kleurige bank en verder licht groen en grijs in haar interieur. Ik koos voor groen als hoofdkleur en pakte patroon passiebloem van Stipstijl erbij. Hieronder kun je een beetje het proces van het bord zien. Dat vind ik best grappig om zo terug te zien. 







Dit is eigenlijk altijd ons afscheid. De bewoner die eerder dit jaar overleed, zei dit altijd als we weggingen. Dit past wel mooi bij het afscheid van een collega.

Fijne zondag.

Lieve groetjes,
Emily

 

5 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtig bord weer! Zo knap gemaakt. Wat een werk zit er in, en tijd... dat zie ik aan de veranderende kleur nagellak, maar is ook logisch, want ieder laagje moet helemaal droog zijn voor je verder kunt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien hoe je vordering van je stipwerk is.
    Wat een mooie kleuren combinatie.
    Dat Ajoe gaan jullie de rest van je leven gebruiken denk ik, best mooi om zoiets voort te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig bord stipte je voor je collega. Mooi om zo alle stappen van het proces te kunnen volgen.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die zijn mooi geworden. Ze zal er vast blij mee zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat een super mooi bord heb je gestipt voor je collega. En slim hoe je erachter bent gekomen welke kleuren ze in huis heeft. Ze zal er vast blij mee zijn en mooi dat je Ajoe er achterop hebt geschreven...

    BeantwoordenVerwijderen