maandag 17 oktober 2022

Herfstgroetjes

Ik heb eindelijk de gewonnen pakketjes de deur uit gedaan. 1 pakketje ging naar Gerjanne, de meesten in kaartenmaakland zullen haar wel kennen. Ik wilde haar een herfstkaart maken en laat de Egel nou net een challenge hebben met sketch. Het was even zoeken maar het is gelukt. Ik gebruikte een mooi papierblok van de Action. De pompoenen vond ik super leuk. Die randjes heb ik zelf gekleurd met een brushmarker. Ik weet dat het pakketje goed is aangekomen bij Gerjanne, dus nu kan ik de kaart nog net op tijd delen hier en bij de Egel. 

Deze kaart link ik bij:

Ik heb nog van 1 iemand geen reactie op de gewonnen prijs: Sarah, zou je contact met mij op willen nemen?

Ik mag vandaag lekker weer een late dienst werken. Dus ik ga zo nog lekker even kaarten maken, of haken, of stippen. Ik weet het nog niet. Haha. 

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily


 

6 opmerkingen:

  1. Mooie kaart maakte je voor bij het pakketje van GerJanne. Mooi hoe je dat zelf hebt getekend.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart. Knap gemaakt. Ik denk bij kaarten niet zo gauw aan de herfst, terwijl dat zo mooi kan zijn. Heerlijk om meerdere hobby's te hebben. Dan kun je lekker afwisselen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een superleuke herfstkaart, ik weet zeker dat GerJanne de kaart enorm waardeert, want je hebt er zichtbaar heel veel liefde en aandacht in gestopt.
    En, heb je je vermaakt vandaag? Vast wel met zoveel leuke hobby's!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pompoenen, ze horen bij de Herfst.
    Wat een mooie kaart, de pompoen rand is inderdaad erg leuk.
    En, wat heb je gedaan? Kaarten maken, haken of stippen?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel gaaf jouw kaart met de mooie pompoenen als blikvanger. Opdracht helemaal gelukt. Dank je wel voor jouw bijdrage aan de herfst/sketch uitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha Emily,
    ja.... in het echt nog mooier! Het was echt een verrassing dat ik deze kaart in het pakketje vond. Zo'n sketch herken ik meteen natuurlijk. Ik heb de kaart op mijn prikbord gehangen. Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen