vrijdag 13 augustus 2021

vakantie 2021 + give-away

 Hallo lieve volgers,

Hoe is het met jullie? Een fijne zomervakantie gehad of komt die er nog aan?
Ik ben deze week teruggekomen van vakantie. Ik ben voor het eerst met mijn vriend op vakantie geweest, we zijn een week naar de Belgische Ardennen geweest. Wat hebben we het mooi gehad zeg. Het weer liet te wensen over maar we hebben het bijna altijd droog gehouden (in Brussel kregen we een stortbui van 5 minuten over ons heen die ons tot op het bot nat maakte haha)

Luikse wafel in Luik.


Het meer van Vielsalm (waar we een CenterParcs huisje hadden)

De waterfallen van Coo

De Abdij van Stavelot.

Uitzicht van een uitkijktoren tijdens een wandeling ergens in de buurt van Spa.

Het casino van Spa.

Schitterend weer.



grote markt in Brussel.

Manneken pis

Het Atomium.

Dagje oorlogsmusea etc. bekijken. Er is zwaar gevochten in de Ardennen.

Amerikaans oorlogsmonument in Bastogne. Erg indrukwekkend. Bovenaan staan alle staten van Amerika. Binnenin kun je op de zuilen het verhaal lezen over het er toen aan toe ging. We hebben ook het museum bezocht. Erg indrukwekkend en zeker de moeite waard.





Deze post is ook nog een beetje creatief te noemen. Ik ben mij er bewust van dat ik geen give-away heb gedaan voor mijn 8ste blogverjaardag. Nu ik zelf steeds meer kaarten maak en deel, krijg ik ook meer volgers die mij daarom volgen. Super leuk natuurlijk. Nu was ik in België en liepen we ook even de action binnen. Je zou denken, maar die hebben we hier in Nederland toch ook? Ja, dat is waar. Maar ik had al een hele tijd geleden op instagram gezien dat iemand nieuwe snijmallen had van de action in België. En ik maar zoeken bij die in Nederland maar ik kon ze niet vinden. Dus ik was heel blij dat we in België de action binnen liepen. En ik werd niet teleurgesteld. Ik heb een mooi aantal nieuwe snijmallen gevonden die ik nog nooit hier gevonden heb. En natuurlijk heb ik ook aan jullie gedacht. Ik heb 3 pakjes mallen meegenomen om weg te geven op mijn blog hier. Een soort van 1 & 2e prijs want ik vond dat bij het alfabet ook de cijfers en tekens hoorden haha. 
Dus: Wat moet je doen?

1. Wees een volger van mijn blog.
2. Laat een leuke reactie achter en laat mij eventueel weten welke mal jouw voorkeur heeft :-) 



Een hele fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

4 opmerkingen:

  1. Oh, zo te zien hebben jullie een heerlijke vakantie gehad. Wel fijn dat het weer toch rekening met jullie heeft gehouden en jullie slechts 1x heeft geplaagd.
    In dat museum zijn wij ook wel eens geweest, we hebben toen een hele tour gemaakt langs allerlei oorlogsmonumenten, de mannen hier vinden dat erg interessant.
    Wat betreft de stansen: de auto heb ik hier gekocht, samen met een wasmachine die ook fototoestel kan zijn. Het alfabet heb ik hier nog niet gezien, het is wel een gave!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's laat je zien.
    Wat leuk dat jullie met z'n 2tjes weg zijn geweest, het is aan de foto's te zien goed geslaagd.
    Ik heb destijds een tasje van jou gekregen (ook bij een give away) Wat ik op de vakinformatie gebruik in mijn toilet tas. Elke dag denk ik dus even aan jou, hihi.
    Je kan bij Action zoveel leuke spullen kopen, ik ga er bewust al niet meer zo vaak naartoe, maar als ik in België geweest zou zijn raad ik ik zeker even binnen gelopen daar.
    Bedankt voor steeds weer een reactie op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat jullie een goede vakantie hebben gehad, ik zie een heel aantal plekken waar ik een paar jaar geleden ook geweest ben in de Ardennen. Stavelot, Coo, Vielsalm, warmuseum Bastogne... En wat leuk dat je daar bij de action weer andere dingen kon scoren dan hier in NL. Had ik een aantal jaar geleden bij de Wibra ook ergens in België, daar hadden ze toen haak/breigaren die ze NL niet hadden :) aangezien ik geen kaarten maak die ik niet mee aan je giveaway, maar wens de winnaar er veel plezier mee! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's heb je gemaakt, veel gezien. Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad. Wij hebben over 2 weken vakantie. Geen plannen, afwachten wat het weer doet. Ik heb de vorige keer met je give away een schattig tasje van je gekregen. Ben er nog steeds heel blij mee. Gebruik het voor mijn haakspullen. Leuk dat je in België net andere mallen hebt gevonden dan die ze hier verkopen. We krijgen binnenkort vast weer prachtige kaarten te zien die je ermee gemaakt hebt. Ben heel benieuwd. Succes.
    Groet Merel

    BeantwoordenVerwijderen