maandag 19 september 2022

Veel sterkte

Toen mijn cliënt overleed, 2 weken terug, maakte ik deze condoleance kaarten. Ik vond het wel toepasselijk om deze nu te plaatsen want mijn oma is afgelopen vrijdag op 90jarige leeftijd overleden. Mijn oma en ik hadden een moeizame relatie de laatste jaren. Ik rouw voornamelijk om de oma die ze vroeger was, en zo zal ik haar ook proberen te herinneren. 
Nu maakte ik deze sterkte kaarten al eerder dus. Ik ben meer van kleur op rouwkaarten maar soms is een rustige kaart ook nodig. Ik gebruikte de mooie plaatjes van Marianne design en hield het simpel. 
Fijne avond lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

 

6 opmerkingen:

 1. Lieve Emily, gecondoleerd met je oma. Al was jullie relatie de laatste jaren moeizaam, je had ooit een betere band met haar, verdriet zal er zeker zijn. Ik vind het heel verstandig van je om haar te herinneren zoals ze vroeger was. En je kaarten vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd, Emily. Zo jammer dat je de mooie herinneringen aan je oma dieper in de tijd moet opgraven, maar gelukkig zijn ze er kennelijk wel.
  Je maakte mooie kaarten naar aanleiding van het overleiden van je cliënt, daar zullen de ontvangers vast steun aan hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach dat is altijd naar, als je juist de laatste jaren en moeizame relatie had. Gelukkig heb je ook mooie herinneringen aan haar. Gecondoleerd in elk geval. De kaarten die je laat zien zijn heel mooi! Stemmig en prachtige afbeeldingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verdrietig, vooral ook omdat jullie relatie moeizaam was de laatste jaren.
  Misschien dat je juist daarom wel weinig kleur gebruikte voor deze kaarten? Ik schreef het laatst al op mijn blog, kaarten maken (creatief bezig zijn) kan ook als verwerking werken.
  Ik vind ze prachtig deze kaarten wat een mooie plaatjes gebruikte je hiervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Emily,
  Gecondoleerd met het overlijden van je oma. Bewaar de mooie herinneringen maar, veel fijner dan de moeizame. Je hebt prachtige kaarten gemaakt, zo kan je ze niet kopen. Veel sterkte. Groet Merel

  BeantwoordenVerwijderen