donderdag 8 april 2021

Rieten krans kaarten

Jullie weten misschien nog wel, dat ik van lieve Angelique een aantal kransen kreeg voor mijn verjaardag. Ik had de mal al vaker gezien en Angelique maakte er ook zulke leuke dingen mee, dat ik daar wel regelmatig op reageerde hoe leuk ik het vond. Dus stuurde ze mij er een aantal mee met mijn verjaardagskaart. Zo lief. Het duurde even voor ik wist wat ik er precies mee wilde maken, maar toen ging het ook snel. Ik maakte voor 3 collega's een kaart ermee en 1 stuurde ik naar een vriendin voor Pasen. De eerste 2 gingen naar zieke collega's die langdurig zijn uitgeschakeld. De derde stuurde ik naar een vriendin met haar Paaspakketje. De laatste was voor nog een collega. Zij heeft momenteel zorgverlof om voor haar man te zorgen. Even een vrolijke kaart in de brievenbus, ik word er zelf al vrolijk van :-) 





Ik heb ondertussen de mal ook zelf besteld, je kunt hem zo veelzijdig gebruiken namelijk. Als het goed is komt deze vandaag binnen :-D 

Fijne dag lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

 

5 opmerkingen:

  1. De kaarten zijn stuk voor stuk prachtig! En ja, ik vind de kransenmal ook helemaal te gek! Je kunt er zoveel kanten mee op: Kerst, voorjaar, verjaardag, sterkte... Voor elke gelegenheid kun je de mal wel gebruiken en hij blijft ook mooi, want die krans is tijdloos... Je krijgt er geen spijt van dat je hem besteld hebt :)

    Hobbygroet,
    Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kaarten zien erheel mooi uit. Elke kaart heeft weer een heel andere sfeer. Ik kan me voorstellen dat je zo'n mal hebt besteld, zoveel mogelijkheden.
    Heel veel plezier ermee, ik blijf meekijken wat je ermee maakt.
    Groetjes Merel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave kaarten Emily! Ik wist dat ze bij jou goed terecht zouden komen. En stiekem wist ik ook wel dat je hem, vroeg of laat, zelf ook zou bestellen, haha. Wat zullen jouw collega's en vriendin blij zijn met zo'n mooie kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaarten weer! Die mal is aan jou wel besteed, die gaat goed gebruikt worden dat weet ik zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je maakte er 4 hele leuke kaartjes mee, met de mooie kransen.
    Zo lief om mensen te verrassen met een kaartje en van het papier word je alleen maar vrolijk!
    Natuurlijk moest je deze krans zelf bestellen, het is ook een hele leuke.

    BeantwoordenVerwijderen