dinsdag 30 maart 2021

Catching up: kaarten maken

Hier ben ik weer. Ik ben er nog hoor. Alleen niet al te veel te bloggen. Ik maak regelmatig een kaart, haak een beetje en ben helemaal druk met het stippen van Porselein (komt ook nog wel eens voorbij) alleen vergeet ik altijd om te bloggen. En nu zit ik hier in de woonkamer,  ik kom net van buiten want wat is het ineens lekker weer. Even afkoelen en ik dacht, ik laat jullie eens een stel van mijn gemaakte kaarten zien van de afgelopen tijd. Verschillende kaarten voor verschillende gelegenheden. 

Deze maakte ik voor een jarige vriendin. Zij houdt ook van katten en onze tweeling katten komen bij haar vandaan.

Deze kaart maakte ik voor een blog vriendin die haar kat verloren is kortgeleden. Redelijk simpel maar ze was er heel blij mee.

Deze ging naar de dochter van een collega. Ze is aan het revalideren na corona, ze is echt zwaar ziek (geweest) en was jarig. Deze kaart stuurde ik haar. 

Deze kaart maakte ik voor de buurvrouw. Ze is Braziliaanse dus vond ik de tropische afbeeldingen erg mooi. Ik heb deze gestempeld en daarna ingekleurd met ecoline stiften. 

Deze maakte ik voor Ria. Ik kocht bij haar een hele portie servies op om te stippen. Ze deed er nog allerlei dingen bij in en ik gaf haar een mooie kaart en een leuk etui gemaakt door mijn moeder. Mijn ouders haalden de spullen bij haar op. Zo mooi dat het zo kon.

Zo, zijn jullie weer een beetje bij met de kaarten die ik maakte. Ik ga mijn best doen om eens regelmatiger wat te laten zien hier. Of het gaat lukken is een tweede.

Geniet van het mooie weer lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

3 opmerkingen:

  1. Ze zijn stuk voor stuk weer prachtig.
    Leuk is dat hè, om kaarten te maken speciaal voor iemand.
    Jij maakt kaarten en weet voor wie je die maakt, dat helpt om er nog meer liefde in te leggen en persoonlijke details aan toe te voegen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En het bloggen.... niks moet, als mag, ik blijf ook onregelmatig, maar het is soms niet anders.

      Verwijderen
  2. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt. Mooi dat je ze zo persoonlijk kan maken.
    Hier wordt iedereen blij van.
    Fijne Pasen.
    Groetjes Merel

    BeantwoordenVerwijderen