zaterdag 19 december 2020

gelukspoppetjes haken

Ohh. Ik laat mij hier veel te weinig zien. Ik ben best druk en bedenk mij altijd zoveel nieuwe dingen die ook altijd nog voor kerst af moeten. Ik heb zo'n 60 kerstkaarten gemaakt voor collega's en vrienden. Ik heb al een paar keer een gelukspoppetje gehaakt, en toen bedacht ik mij dat ik voor al mijn collega's een gelukspoppetje wilde haken. Het moesten er wel zeker 20 stuks worden. En toen wilde ik voor vrienden hetzelfde doen. Haha. Dus ik ben druk geweest met poppetjes haken. En daarna wilde ik ze ook nog mooi inpakken. De zakjes kocht ik bij de wibra en de labels heb ik zelf geschreven. Dat waren er dus ook heel wat. Al met al ben ik een mooie tijd bezig geweest met dit 'snel' even tussendoor project. Maar ik heb er veel plezier aan beleefd. Vooral toen ik vrijdag de gelukspoppetjes meenam naar mijn werk en iedereen enthousiast een eigen kleur uit ging zoeken. Al met al dus weer geslaagd en iedereen blij.




 

Grey kwam gezellig bij mij liggen. Het werd iets minder gezellig toen ze met de poppetjes begon te spelen.


Fijn weekend lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

3 opmerkingen:

  1. Ow, je ziet haar al loeren naar de balletjes...
    Siper dat je hier zoveel mensen blij mee hebt gemaakt. Zulke enthousiaste reactie stimuleren ontzettend hè.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief gebaar van je! En wat fijn dat het zo gewaardeerd werd. Tja, poezen en bolletjes, dat wil wat. Tuk is naar ik aanneem Twents voor zakje? Grappig, hier in Drenthe wordt dat Tuut genoemd.
    Ik wil jou, je lieve moeder en andere gezinsleden fijne Kerstdagen wensen, en een veilige jaarwisseling.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wohoo, wat een werk maar wat een lief gebaar! Dat heb je mooi gedaan! Goede feestdagen gewenst en op naar een creatief nieuw jaar. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen