dinsdag 25 augustus 2015

Vakantie!


Vakantie. Heerlijk was het, maar het is nu bijna voorbij. Voor mij begint maandag het gewone leven weer en start ik met mijn stage in de gehandicaptenzorg. Ik ben officieel een derdejaars dan :-). Maar wat heerlijk al die tijd vrij, voldoende tijd om van alles en nog wat te doen. Lekker uitslapen, tv-series kijken waar je normaal niet aan toekomt en natuurlijk lekker haken. Ook ging ik naar een haak meet & greet met Tertia en Jolanda van de CAL 2015. Maar daar in mijn volgende blog meer over. Nu eerst een paar vakantiefoto's. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet.
 
 
Natuurlijk werd er gehaakt op vakantie:
 
 
 
Hier...

Op de Seiseralm, hoog in de bergen.
 
 
 
Hier....

Op het balkon van ons appartement. Hier zat ik vaak te haken, met dit mooie uitzicht voor me.
 
 
 
 En Hier....
 
Bij de Völser weiher.
 
 
 
En gingen we hier naartoe:

Het trachtenfest in St. Christina, in Val Gardena.
 
 
 
 En hebben we veel gewandeld.
 
Een mooi kijkje in de verte!
 
 
 
 Dit was een bijzondere wandeling:
 
We zijn over een zigzagpad naar dat kleine groepje rotsen in het midden, daar bovenop stonden we op 2500 meter hoogte. Echt waar, het was zwaar maar wauw, wat mooi!
 
 
 De Tierser Alpl Hütte.
De opvallende berghut met het rode dak. Jammer was wel dat ze verbouwt hadden en het nu best wel modern was, terwijl ik het ouderwetse juist mooi is. Maar ja, niks aan te doen.
 
 
Dit was maar een paar foto's van de honderden die ik heb. Ik ga weer lekker verder met haken en freubelen. Ik heb nog genoeg WIP's liggen ;-).
 
Fijne avond.
 
Lieve groetjes,
Emily
 
ps. Nieuwe volgers, welkom :-D.
 

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Ik wens je een fijne stage toe met hopelijk 's avonds nog wat tijd om te haken!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke vakantie heb je gehad en zoveel gezien en gedaan en dan toch nog zoveel kunnen haken. Geweldig toch. En dan de volgende uitdaging, stage. Heel veel suc6 en ik wens je een leerzame stage toe.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige vakantiefoto's. Leuk dat ook jouw haakwerk op de foto staat. Na deze fijne vakantie ben je je weer helemaal opgeladen voor de stage.

  Veel plezier en succes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen