woensdag 26 augustus 2015

CAL2015 Meet & Greet met Jolanda en Tertia


Zaterdag, was het eindelijk zover. Jolanda en Tertia, de bedenkers van de CrochetAlong 2015, kwamen bij Lohuis-Tijhuis in Oldenzaal voor een meet & greet. Deze datum stond al maanden in mijn agenda, ik had er echt super veel zin in. Dus ging ik zaterdag, met een grote tas met mijn deken, op weg naar Oldenzaal. Het is maar een kwartiertje rijden met de auto, dus ik was er zo. Ik was de eerste en moest even wachten, had ik mooi de tijd om even rond te kijken in de winkel. Ik zag heel veel moois, maar heb mezelf ervan weerhouden om wat te kopen, want ik had een afspraak met mezelf dat ik voorlopig geen nieuw garen koop. Gaat het lukken? Ik weet het nog niet! Toen het eenmaal 1 uur was, mochten we naar boven en maakte ik kennis met Tertia en Jolanda. Echt hartstikke leuk. Het was al snel gezellig druk en ik heb kennis gemaakt met heel veel leuke mensen. Altijd leuk om mensen te ontmoeten die dezelfde interesse hebben als ik. Ik heb ook nog een paar foto's gemaakt van deze middag. Die heb ik hieronder even op een rijtje gezet.
 
Lekker lekker!! Speciale tompoucejes voor de CAL
 
Gezellig samen haken.
 
Tejo!! :-)
 
 
 
 
 
 
 
Jolanda en Tertia, bedankt voor deze gezellige middag. Ik vond het echt super leuk jullie te ontmoeten. En Lohuis-Tijhuis natuurlijk ook bedankt, ook voor het leuke meetlint en etui.
 
Fijne dag en lieve groetjes,
 
Emily
 
ps. Volgende keer zal ik ook weer een update van mijn deken zetten :-)

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn voor jou! Moet echt superleuk zijn! Hier in België zijn bitter weinig handwerkbijeenkomsten... beetje jaloers... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo gezellig om samen te haken en de bedenkers van deze deken te ontmoeten. De dekens zijn allemaal de moeite waard om te bewonderen. Wat een leuke foto zo met tejo op jouw schouder tussen Jolande en Tertia in. En is het jouw deken die je daar laat zien?

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Margaret, nee het is niet mijn deken. Dit is die van Jolanda, ik maak wel dezelfde ;-).

   Verwijderen
 3. Wat leuk om al die verschillende dekens te zien.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen