maandag 9 december 2019

kerstmarkten

Ik heb al vaker foto's laten zien van onze tripjes naar kerstmarkten in Duitsland. Nu wilde ik de kerstmarkten die we de afgelopen dagen bezochten, eens in 1 blog stoppen. 


Weihnachtsmarkt Duisburg.

Even terugzoeken want de eerste kerstmarkt die we bezochten was Duisburg op 16 november. Deze kerstmarkt begon ontzettend vroeg. Erg leuk. Duisburg is een ontzettend leuke winkelstad. Ik kocht nog een hele mooie bol Rico design creative wool dégradé super 6 bij Idee


Weihnachtsmarkt Oberhausen.

25 november ging ik met mijn moeder en broer naar de kerstmarkt bij Winkelcentrum Centro in Oberhausen. Jezus, wat een groot winkelcentrum. We gingen direct naar buiten voor de kerstmarkt. Wat een gave kerstmarkt zeg. Er stond een stand met houtsnijwerk die uit de buurt kwam waar wij altijd vakantie houden. Er was gewoon zoveel te zien en het was heel mooi opgezet. Weihnachtsmarkt Nordhorn.

28 november waren en mijn vader en mijn broer er niet met het eten dus besloten mijn moeder en ik om naar Nordhorn te gaan. Nordhorn is voor ons net over de grens bij Denekamp dus op een leuke afstand. Gewoon heel gezellig. We aten daar een braadworst met patat en dronken chocolademelk. 


Weihnachtsmarkt Dortmund.

Vorig weekend 1 december ging ik met mijn ouders naar de kerstmarkt in Dortmund. Een hele grote kerstmarkt met de grootste kerstboom waar een kerstman instaat trompet te spelen. Een hele mooi markt maar wel heel erg druk, tja wat verwacht je haha. Zeker de moeite waard.Weihnachtsmarkt Münster.

Onze all-time-favorite kerstmarkt is Münster denk ik wel. We gaan er elk jaar wel een keer naartoe. Deze keer gingen we op 5 december, afgelopen donderdag. Münster is ontzettend gezellig en sfeervol.

Weihnachtsmarkt Bad Bentheim.

Elk jaar is er 1 weekend kerstmarkt in Bad Bentheim. Dat was dit weekend. Wij gingen daar gisteren even een rondje doen. Een ontzettend gezellige kerstmarkt was dat ook.

Weihnachtsmarkt Tecklenburg.

Gisteren zijn we na mijn vroege dienst naar Tecklenburg gereden. Een heel mooi plaatsje waar ook 1 weekend een kerstmarkt is. Tecklenburg zijn we ook al vaker geweest en is gewoon heel gezellig. Een paar jaar geleden waren we er met sneeuw, dat was echt wauw. Een kleinere kerstmarkt met meer handwerk en kleinere zaken

Nou, dit waren nog eens wat kerstmarkten op een rij. Geen idee of er dit jaar nog meer gaan volgen. In dat geval zal ik deze hier nog delen. 


Fijne nieuwe week lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily

4 opmerkingen:

 1. Wow, wat heb je er al veel bezocht dit jaar! Ik heb me eigenlijk nooit gerealiseerd dat we betrekkelijk dicht bij elkaar in de buurt wonen, Nordhorn is voor ons ook best te doen. Is die de moeite waard? We dachten er over om komend weekend naar Meppen te gaan, dat is bij ons maar iets van 20 km rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Anja,
   Ik vind Nordhorn zeker de moeite waard. Vooral de sfeer vind ik erg leuk. De kraampjes bestaan voornamelijk uit eten en drinken maar dat vonden wij niet erg. De winkels zijn er ook gewoon heel leuk. Als je bij marktkauf parkeerd, kun je 2 uur gratis staan.

   Verwijderen
 2. Jij bent een expert op het gebied van kerstmarkten ;)
  Ik moet toegeven het ziet her allemaal heel gezellig en sfeervol uit.
  Ik ben een keer samen met mijn moeder naar Düsseldorf geweest voor een kerstmarkt, was ook heel gezellig. Groetjes en ook voor jou en je familie een hele fijne week, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na al die kerstmarkten ben jij vast al helemaal in de kerststemming. Het lijkt me best verslavend om al die kerstmarkten te bezoeken. En met de mooie wol hoef je je ook op andere momenten niet te vervelen. Ik ben benieuwd wat je ervan maakt.

  Groetjes en fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen