donderdag 19 januari 2017

Ijskoude wintermuts // Frozen bun hat

Mocht je ze nog niet gezien hebben. De messy bun hat is een ontzettende hit in Amerika. Heel veel mooie patronen heb ik ervoor gezien, maar ik kwam er maar niet aan toe om er een te maken. Tot ik het patroon vond van de IJskoude wintermuts van Wilma van het blog wilmade.com. Deze moest gemaakt worden. Ik had nog garen wat ik ook gebruikt had voor mijn tunische sjaal, en daar maakte ik deze muts mee.

If you haven't seen it yet, you'll see it now. The messy bun hat is a real hit in America. I came across a lot of patterns, but I never made one, untill I came across the Frozen winter bun hat from Wilma from the blog: Wilmade.com. I just had to make this one. I still had some yarn from my Tunisian shawl, and I made a matching hat.

Hij kwam goed van pas in Winterberg, en ik kon zo mooie foto's maken. En het was aan het sneeuwen terwijl mijn moeder de foto's maakte.
And it really came in handy in Winterberg, and I dould take some nice pictures. It was snowing when my mom took the pictures.Mijn grapjas van een broertje vond het grappig om een sneeuwbal boven mijn hoofd te houden.
My little brother thought it was funny to hold a snowball above my head.


Een hele fijne dag.
Have a nice day.

Lieve groetjes,
Emily
Sweet greetings,
Emily


6 opmerkingen:

 1. Ja, ik had ze gezien, maar ondanks dat ik (naar mijn werk) altijd een staart draag, wil ik nog steeds geen muts op mijn hoofd. Maar bij jou staat het erg leuk, dit is een mooie muts. Leuk bij de sjaal! Je hebt je broer toch wel een sneeuwbal laten voelen he ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sluit me aan bij Angélique: je hebt je broer toch terug geplaagd hé? :-)
  Maar de muts is heel mooi en staat je goed! Ik moet dringend zelf ook een muts haken, deze komt zeker in aanmerking!
  Fijn weekend, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, tsjah, zo zijn broertjes... Wat een leuke muts!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig zo'n muts met een gaatje voor je staart. Ik heb ook lang haar maar draag eigenlijk nooit een must. Vind dal dathaar al warm genoeg, hahahaha. Maar hij staat jou prachtig en je hebt nu een leuk setje met die mooie sjaal er bij..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke muts is dat geworden Emilia! Ik kende ze nog niet maar het is een super goede oplossing voor degene met lang haar! Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen