dinsdag 17 februari 2015

My weekend!!

Hey lieve bloglezers,
 
Wat heerlijk zeg. Ik heb nu 2 weken vakantie! Zeeën van tijd om lekker te zitten haken. Afgelopen week was de handwerkbeurs in Zwolle en daar ben ik geweest met mijn moeder. Heerlijk rondkijken en ook een paar dingen gekocht :-).
 
Hi my dear blogreaders,
 
How great. I have 2 weeks vacation! Time enough to just crochet the day away. I went with my mom to the crafting market in Zwolle last week. It's just lovely to look around (and Of course I bought a few things) :-)
 
Het boek haakgeluk van Claire. Meteen ook laten signeren. Echt een super leuk boekje. Ook nog een super leuke ketting gekocht. Mama heeft garen voor een vest en ik heb ook garen voor een Shrug, die komt van het Het wolcafé
The book ''haakgeluk'' by Claire. And she was there so she signed my book. I also bought a nice necklace. My mom bought yarn for a vest and I also have yarn for a Shrug.

Ik ben er al aan begonnen. Het haakt heerlijk weg. En het voordeel. je hebt maar 1 ''bolletje'' nodig Haha.
I already started. It's very easy. And you only need 1 ball of yarn haha.

Een leuke halswarmer/sjaal gaat dit worden. Voor Rianne hadden we precies hetzelfde pakketje. Ze was er erg blij mee :-)
This is gonna be a nice cowl/shawl. We bought the same for Rianne. She was happy with it.
 

Bij de stand van borduurblad hadden ze deze leuke pakketjes te koop. Al een tijd  niet meer echt geborduurd, maar dit is erg leuk om te doen. Lekker voor het voorjaar.
At borduurblad we bought these nice little cross stitch kits.
 
Verder gingen we zondag naar Den Haag. Mijn oma ligt daar begraven en we wilden voor kerst er al heen om een kersttak op het graf te leggen, maar sinds kerst is het elke keer slecht weer geweest en gevaarlijk op de weg dus kwamen we er niet aan toe. De kersttak maakte ik zelf en lag sinds die tijd gewoon in het houthok te wachten. Hij was nog heel mooi, dus hebben we hem gewoon meegenomen. Wij zijn de enigen die bij het graf komen, dus hopelijk blijft het nog een tijdje mooi. Mijn vader heeft ook nog viooltjes gekocht en in de bakken bij het graf en naast het graf geplant. Is het voorlopig in ieder geval weer vrolijk.
On Sunday we went to Den Haag. My grandmother's grave is there. Since Christmas we wanted to go and lay some flowers on her grave, but it was every time to dangerous to go. But now we finally got there.
 
Na het graf reden we naar het strand van Scheveningen. Waar we eerst vis aten bij Simonis, daar gaan we eigenlijk altijd vis eten. Lekker kibbelingen.
After we went to the grave, we went to Scheveningen to the beach. We first at fish there.
 

Jammie!!!!
 
Ik ben ook eigenlijk gewoon dol op het strand. Heerlijk door het zand ploeteren en langs het water wandelen. En dan zomaar in Februari al naar het strand, heerlijk gewoon.
I just love the beach. And then just in Februari we already went to the beach, lovely!
 
 
 
 
 
Lekker blauwe lucht!
Nice blue sky!
 
 
Ondanks de zon, was het best wel koud.
But still it was very cold!
 
 
Foto gemaakt door mama! :-)
My mom made the picture! :-)
 


Op de terugweg bezig met de Shrug! :-)
On our way home I started on the Shrug! :-)

Op de terugweg nog even langs schiphol vliegtuigen kijken! Zagen nog een vliegtuig van Delta pech krijgen terwijl hij wilde opstijgen.
We went to Schiphol to watch the airplanes.
 
Zo zag mijn weekend er dus uit. En bij jullie? Nog lekker genoten van het mooie weer of misschien ook wel naar de handwerkbeurs geweest?
Well, this is what my weekend looked like. And yours?
 
 
Een fijne week gewenst en happy crafting.
 
Lieve groetjes,
Emily
 
I wish you all a good week and happy crafting.
 
Sweet greetings,
Emily
 
Ps. We hebben nog 2 hoogslapers te koop staan, met kastjes eventueel. En een kledingkast met bureau. Iemand nog op zoek of ken je iemand die ernaar op zoek is? Neem dan contact op. Hier de links naar marktplaats.
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten