zondag 20 april 2014

Happy Easter!!!

Lieve Bloglezertjes,
 
 

Zoals beloofd een nieuw blogje. Ik ben de laatste tijd wel druk bezig geweest met haken, alleen heb ik geen tijd gehad om deze op mijn blog te zetten *schaamt zich diep*. Maar nu heb ik eindelijk weer tijd om mijn verwaarloosde blog weer een beetje te vullen met haakwerkjes. Ik begin maar met mijn eierwarmers ^.^
 
 
 
 
 
 Bloesem is toch ook zo mooi, jammer dat het er altijd  maar zo kort is.
 
 
 
Bloembollen die we meenamen uit het westen. Schitterend. De Hyacinten roken zo lekker (hoewel mijn broer vond van niet haha).
 
 
 
Kijk, mijn Eierwarmers :D. Ik ben er zo trots op. Voor de hele familie 1!
 
 
 
Die met de blauwe strik voor mijn vader en die met roze voor mijn moeder :-)
 
 
 
De geel met groene bloem is voor mijn oma en die andere voor mijn opa, met de zon (want opa is altijd het zonnetje in huis).
 
 
 
De roze met de dubbele roze strik is voor mijn (toekomstige) schoonzusje Kirsten en de andere is Voor mijn andere (toekomstige) schoonzusje Rianne!
 
 
Deze roze gemêleerde met het strikje is lekker voor mijzelf en die andere is voor mijn broertje Wouter (die liep al die tijd al te zeuren dat hij graag van de blauwe gemêleerde een eierwarmer wilde hebben haha).
 
 
 
Deze zijn voor mijn broers Floris en Rogier!!
 
 
 
De hele familie bij elkaar :-D
 
 
Ik haalde bij de Albert Heijn een zak met 10 chocolade eieren. Een plaat van de echte eieren eronder en kijk eens aan. Ik ben benieuwd wat iedereen er straks van vindt.
 
Om 5 uur bij mijn opa en oma lekker eieren gaan eten, zo blijven ze in ieder geval ook lekker warm ;-)
 
Reacties zijn lief <3
 
Tot blogs!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten