~ About me ~

Welkom in Casa crea d'Emilia.

Wat fijn dat je tijd had om langs te komen.

Mijn naam is Emily, ik ben 24 jaar oud en ben dol op handwerken. Ik woon in een kleine stad in het oosten van Nederland met mijn ouders. Ik heb 2 oudere broers van 31 en 29. Mijn broertje Wouter, van 19, is op 3 september 2018 overleden aan de gevolgen van een ernstig auto ongeluk.
Ik ben afgestudeerd verpleegkundige en werk momenteel als begeleider wonen op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking.

Ik ben al creatief sinds ik klein was. Altijd druk bezig met papier, stiften, pennen, potloden, schaar en lijm.
Later begon ik te werken met stof, ik maakte een paar kleine dingen voor mijn poppen zoals dekentjes en rokjes.

In 2013 kwam ik in aanraking met het haken. Ik kwam gehaakte dingen voor Pasen tegen, en wilde het ook. Dus leerde mijn moeder me haken. En nu 2 jaar later, is het een geliefde hobby van mij geworden. Alles wat met handwerken te maken heeft, heb ik geleerd van mijn moeder. Ze leerde me al vroeg breien, borduren, naaien en dus ook haken. Na de basisbeginselen van het haken ben ik me zelf verder gaan oriënteren via internet, zoals blogs en social media. Ik vind het een erg mooie manier om op nieuwe ideeën te komen en nieuwe technieken te leren.  

Waarom casa crea d'Emilia?
Tja, Ik hou van Italië. We genieten er altijd van onze vakanties. Dus daar komt de Italiaanse naam vandaan. Casa crea d'Emilia betekent natuurlijk ''Emily's creatieve huis''. Maar natuurlijk ben ik niet de enige creatieveling hier. Mijn moeder is ook een echte handwerkster. Ze heeft mij alles geleerd en is zelf veel aan het breien en maakt veel kleding, tassen etc. met de naaimachine. Mijn vader is ook creatief, hij knoopt kleden. Zo zie je maar, ik kom uit een creatief huis.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop je snel weer te zien.1 opmerking:

 1. Hello Emily,
  Ik hou van jouw blog so dat ik heb je voor een Liebster blog award nomineerd. Ik heb links over de Liebster award bij mijn blog, Lupey Loops: http://lupeyloops.blogspot.com.au/2015/09/liebster-antwoorden-in-het-nederlands.html
  of bij Anne Vandekerckhove's blog 'Anne's Crochet Palace': http://annescrochetpalace.blogspot.com.au/2015/03/genomineerd-voor-de-liebser-award.html
  Anne heeft aan mij de Liebster award genomineerd; benoen ik jouw blog!
  Ik hoop dat dit ok met jij is.
  Best wishes,
  Jodie

  BeantwoordenVerwijderen