zaterdag 22 juni 2024

Doopkaart voor Max

Deze kaart had ik jullie nog niet laten zien. Het is de doopkaart die ik maakte voor Max. Ik mag mij officieel peettante noemen. Op zijn kaart moest natuurlijk een trekker komen. En toevallig had ik ook nog een stempel van een kerk. Landschap en vogeltjes en klaar was de kaart. Ik had niet echt een tekst voor een doopsel, dus gebruikte ik gewoon de hoera. 


Ik mag dit weekend weer werken. 
Hoe ziet jullie weekend eruit?

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 20 juni 2024

52 Weeks to Christmas - week 25

Bijna op de helft van de challenge, en het is elke keer nog gelukt. Ik zag een challenge bij DCL waarbij tekst duidelijk de hoofdrol moest spelen. Ik besloot een grote tekststempel te gebruiken in een mooie rode kleur. Daarna heb ik hem afgepakt en allemaal kleine dingetjes gestempeld. Ik hoop dat de kaart aansluit bij de challenge. Ik vind hem heel erg leuk geworden.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 25

Je raad het nooit, Max is er vandaag. haha. Bijna elke donderdag is nu oppasdag.
Max wil dan naar Oma huis.
En als hij mijn auto ziet staan zegt hij: 'Emi auto, Emi niet werken'. 
Hahaha. Zo leuk. 

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily 

 

vrijdag 14 juni 2024

Alweer een kranskaart

 Ik ben woensdag met een collega, naar onze collega in de ziektewet geweest. Ik maakte voor haar weer een leuke kaart. Gewoon omdat het kon, voor haar collectie haha. Ik ben zo blij met mijn Sizzix spin & stamp. Weer een leuke krans gemaakt en deze keer hortensia's erop geplakt. Best simpel maar zo leuk.

Ook stipte ik voor haar een theetipje die past bij haar beker. 

Fijn weekend alvast. Ik ben vrij dit weekend.

Lieve groetjes,
Emily

donderdag 13 juni 2024

52 Weeks to Christmas - week 24

Ja, kerstkaartendonderdag. Deze leuke kaart maakte ik dinsdag. De tekst is geëmbost. De leuke beer mocht deze keer meedoen. Het lijkt net alsof hij danst. 


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 24
Cheerful Sketches: challenge juni 133

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

zaterdag 8 juni 2024

kranskaart met bloemen

Dit was eigenlijk de eerste kaart die ik maakte met mijn sizzix stamp & spin. Op mijn werk is een collega die als ZZP'er bij ons werkt. Ze stond niet op de verjaardagskalender maar zij had al getrakteerd op gebak en drop haha. Daarom maakte ik voor haar ook een kaart. Ik gebruikte 1 blaadjes stempel maar gebruikte 2 kleuren. Gestanste bloemen erbij en ik schreef zelf de tekst.



Voor mij is het een werkweekend. Wat zijn jullie plannen?
Fijn weekend.

Lieve groetjes,
Emily

donderdag 6 juni 2024

52 Weeks to Christmas - week 23

Ik heb mezelf iets leuks cadeau gedaan. Ik heb de sizzix stencil & stamp tool gekocht en het daarbij passende stamp & spin tool. Zo kun je heel mooi in het rond stempelen op gelijke afstand. Ik wilde hem direct uitproberen dus heb er een kerstkaart mee gemaakt. Ik zocht in mijn voorraad stempels naar takjes en vond een setje met deze stempels. Ik vind het resultaat wel heel leuk geworden. Het witte gemat op rood en op een witte kaart geplakt.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 23

Ik ben vandaag lekker vrij. Hoe ziet jullie dag eruit?

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 4 juni 2024

strand en zee dieptekaart

Voor een collega die over een paar dagen jarig is, en naar de kust gaat op vakantie, maakte ik deze kaart. Ik maakte een dieptekaart met materialen van MD. Ik vind hem zo leuk geworden. Ik hoop dat ze er blij mee is.


Ik mag vandaag een vroege dienst werken en s' middags hebben we een 'voor de vakantie' borrel met collega's. Zo gezellig is dat.

Fijne dinsdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

zondag 2 juni 2024

bloemenkaart

Ik heb de leuke bloemen van Spellbinders er weer eens bij gepakt. Daarmee maakte ik een kaart voor mijn schoonmoeder. Het model is best simpel maar het effect is heel leuk want het lijkt net een hekje. Allemaal wilde bloemen erbij en klaar ben je. 


Fijne zondag.

Lieve groetjes,
Emily


 

zaterdag 1 juni 2024

vogeltjes voor Ellie

Ellie van Ellie's kaarten was jarig en voor haar maakte ik deze kaart. Ik gebruikte de nieuwe postzegelmal van Marianne Design en een set leuke vogelstempels. 


Ik link deze kaart bij:
Kleuren met potloden: challenge mei

Vandaag wordt mijn neefje Max gedoopt, dus dan word ik officieel Peettante. 

Fijne zaterdag.

Lieve groetjes,
Emily

donderdag 30 mei 2024

52 Weeks To Christmas - week 22

Bij Angélique zag ik vorige week de leuke sneeuwpoppen van MD voorbijkomen. Gisteren bedacht ik om deze er ook maar weer eens bij te pakken. Ik maakte uiteindelijk 2 kaarten met sneeuwpoppen, omdat ik 4 op 1 kaar net teveel vond. De eerste is een langwerpige slimline. De sneeuwpoppen zingen o denneboom en houden elkaars tak (=hand) vast haha. En de derde geeft de maat aan met de bel.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 22

En voor kaart nummer 2 was er nog 1 sneeuwpop over. Die plakte ik op een ster en gebruikte ik de sketch van Tuesday morning sketches.


Ik link deze kaart bij:

Vandaag ga ik naar het stoffencircus hier bij mij in de stad en vanmiddag komt Max. Hij blijft ook slapen. 

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily


 

woensdag 29 mei 2024

1 jaar

Het zoontje van 1 van mijn beste vriendinnen werd vorige week alweer 1 jaar. Wat vliegt de tijd. Voor hem maakte ik deze kaart. Ik vond het nieuwe varkentje van MD heel leuk en past goed bij een kinderkaart. en de koe vond het ook leuk om erbij te zijn. Verder simpel gehouden met hekje, hooibaal en gras. Ik had de volgende dag al een appje van mijn vriendin om te bedanken. Daar wordt je toch blij van.


Ik ga vandaag lekker aan de knutsel. Ik heb wat kaarten te maken.
Ook sinds maandag wat verkouden. Hoesten en neusverkouden. Voel mij dus niet helemaal fit, maar ach dat gaat wel weer over. Hoewel hoesten mij nu pijn doet in de keel. Rustig aandoen vandaag.

Fijne woensdag. 

Lieve groetjes,
Emily

 

maandag 27 mei 2024

tas tania voor een collega

Ik ben nog steeds aan het haken hoor. Haha. Maar het gaat op een langzamer tempo. Een tijdje terug appte een collega mij een foto van een gehaakte tas. Of ik die voor haar kon haken. Tuurlijk joh. Ze bestelde zelf het pakket van Bij tante Roos. Het patroon is tas Tania. Ze koos voor een roze kleur. Heel erg mooi vind ik die kleur. Ik ging heel enthousiast aan de slag. Het patroon laat soms wat te wensen over kwa uitleg maar gelukkig genoeg kennis van het haken om het op te lossen.
De tas was zo af en heb de tas al een tijdje terug aan mijn collega gegeven. Ik ga er ook 1 voor mezelf haken, in het wit. 






Fijne maandag.

Lieve groetjes,
Emily

 

zaterdag 25 mei 2024

Хвала вам betekent Dankjewel

Met het begin van de tekst zou je haast denken dat mijn blog gehackt is. Maar ik heb het toch echt zelf gedaan. Haha. 
Dinsdag gingen we als 1op1 team samen uiteten om alles samen af te sluiten na het overlijden van onze cliënt. Haar persoonlijk begeleider wilden we nog even extra in het zonnetje zetten. Hij liet zijn vriendin bedankkaartjes voor ons maken en nu wilden wij hem nog even bedanken. Hij kreeg een bierpul en een flesopener met het woord 'Ajoe' erop. Ajoe zei onze cliënt altijd als we weggingen, en dat blijft er ook in haha. 
Hij was heel erg blij met ons cadeau.


Fijn weekend.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 23 mei 2024

52 Weeks to Christmas - week 21

Mijn plan was een uitgebreide kerstkaart te maken maar Max kwam onverwacht de hele dag hier, en dan moet Emi (tante Emily is te lastig dus we hebben hem gewoon Emi aangeleerd) ook spelen.
Dus nu weer een snelle kerstkaart. Wel leuk met een sketch van CSG. Het is mooi een beetje een vintage papier. Daarbij vond ik de stempel erg mooi staan. Een beetje goud maakt het af.

Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 21

Max is er vandaag ook want hij is blijven slapen en vanmiddag mag ik weer een late dienst werken.

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily


 

dinsdag 21 mei 2024

Troostbox

Ik wilde iets doen voor mijn collega, dus besloot ik een troostbox voor haar te maken. Ik vulde de box met allemaal leuke dingetjes. Het boek heeft mijn moeder gemaakt, de omslag met de vogel. Allerlie verzorgingsproducten van DM in Duitsland, een etuitje voor zakdoekjes (ook gemaakt door mijn moeder), een kaars en een bon voor het tuincentrum in de buurt (voor als alle bloemen uitgebloeid zijn).  
Ook haakte ik vlindertjes voor haar, want dat kon ze bij het overlijden van onze cliënt zeer waarderen. 
Ook stipte ik 2 theetipjes voor haar, die passen bij haar bestelde bekers van een tijd terug.
Ik deed alles in een doos van de Ikea, €0,59 en bestempelde deze zelf met takjes. 







 Ik heb de box bij het condoleren voor haar neergezet zodat ze hem uit kan pakken zodra ze er aan toe is. Ik kreeg zondagavond een appje om te bedanken. 
Ik ga vanavond gezellig uiteten met het 1op1 team van mijn werk, om het samen mooi af te sluiten na het overlijden van onze cliënt.

Fijne dinsdag 
(ik wou echt maandag schrijven, helemaal in de war met de dagen haha)

Lieve groetjes,
Emily


donderdag 16 mei 2024

52 Weeks to Christmas - week 20

Ik ben nogal druk dus maakte ik dinsdag deze snelle kerstkaart. Ik zag dit plaatje en wilde hem graag in zijn geheel gebruiken. De postzegelmal is van Temu. De kaart iets bijgesneden en dan past die heel mooi. Ondanks dat het heel simpel is, vind ik hem wel leuk geworden.


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 20

Ik heb straks een MDO van een cliënt waar ik buddy van ben en daarna teambespreking. Daarna condoleren bij mijn collega. Ohja, en Max is er vandaag en morgen. Ik verveel me niet. haha.

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily


 

woensdag 15 mei 2024

Sterkte met dit grote verlies

Een collega is totaal onverwacht haar man verloren. Voor haar maakte ik deze kaart. Ik koos voor groentinten, ik heb liever iets kleur bij dit soort kaarten. De kaart is gisteren op de post gegaan, hopelijk heeft ze hem vandaag.


Vandaag heb ik een late dienst. Nog maar even kijken wat ik daarvoor ga doen.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

dinsdag 14 mei 2024

Feestvarken voor Cheerful

Een van mijn beste vriendinnen is vandaag jarig. Voor haar maakte ik deze kaart. Ik gebruikte de nieuwe varkentjes van MD en de sketch van Cheerful. Ik vind hem heel leuk geworden. Hopelijk is de kaart er vandaag. Het is altijd afwachten met de post.

Ik link deze kaart bij:
Cheerful sketches: challenge 1 mei

Ik heb deze ochtend BHV cursus herhaling. Altijd wel weer interessant. 

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

donderdag 9 mei 2024

52 Weeks to Christmas - week 19

Week 19 alweer. Jeetje, wat gaat dat snel. Ik maakte deze week een kaart met de sketch van 4season's. Die vond ik heel leuk. Een plaatje even slim uitgestanst. Vrij simpel maar het papier heeft ook niet veel meer nodig. het DP heb ik ook verhoogd opgeplakt, maar dat zie je niet zo goed.

Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 19

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

dinsdag 7 mei 2024

Glas in lood en vlinders

Zondag was mijn schoonzusje jarig en daarvoor maakte ik uiteraard een kaart. De vlinders had ik al eens gemaakt dus ik was snel klaar. Het stencil met de glas in lood vind ik zo leuk, heel snel en effectief. Ik gebruikte dezelfde kleuren als de vlinders. Ze was er erg van onder de indruk haha. Ze vond hem heel mooi.


Ik ben nu een paar dagen vrij. Tijd om te knutselen dus. 

Fijne dinsdag.

Lieve groetjes,
Emily


 

donderdag 2 mei 2024

52 Weeks to Christmas - week 18

Week 18 alweer van de 52WTC challenge. Ik heb de nieuwe sketch van Cheerful gepakt en een mooie plaatje. Deze had ik nog liggen. Ingekleurd met mijn Tombow pennen. Ik vind het weer leuk geworden.

Ik link deze kaart bij: 
52WTC: week 18
Cheerful sketches: challenge 1 mei 2024

Ik heb vandaag weer een late dienst. Eens even kijken wat ik voor die tijd ga doen.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily


 

dinsdag 30 april 2024

glas in lood achtergrond nr. 2

Ik maakte nog een achtergrond met het glas in lood stencil. Andere kleuren, direct een ander effect. Ik maakte er een verjaardagskaart mee met allemaal leuke beestjes van Eline Pellinkhof. Ze wensen de ontvanger een fijne verjaardag met z'n allen. Ik heb nog geen bestemming voor de kaart, maar nog genoeg verjaardagen die eraan komen. 


Fijne dinsdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

maandag 29 april 2024

glas in lood achtergrond nr. 1

Er is nog een collega jarig, vandaag. Ik stuurde vorige week haar al deze kaart toe. Een vrolijke bloemenkaart. De achtergrond maakte ik zelf met een stencil, echt net glas in lood. Het stencil is van NewStamps, gekocht op de Creativa. Het resultaat is top.
Ik link deze kaart bij:

Fijne maandag. 
Ik heb weer een late dienst vandaag, Ik dacht om 16.30 maar moet gewoon om 14.30 beginnen. Dus snel aan de knutsel zo.

Lieve groetjes,
Emily

 

vrijdag 26 april 2024

Collega wordt 60

Een collega van mij wordt dit weekend 60. Ik wilde een speciale kaart voor haar maken. Het werd een easelkaart met de mooie snijmal van Marianne Design. de kleuren passen bij het plaatje. 60 ervoor en klaar is kees. 



Ik link deze kaart bij:

Fijne vrijdag. Ik mag een vroege dienst werken, een korte tot 10.30 vandaag.

Fijn weekend gewenst alvast.
Gaan jullie nog iets doen met Koningsdag?
Ik mag weer werken. Helaas calamiteitendienst (1e bhv'er dus aanspreekpunt voor gehele terrein met calamiteiten of medicatie uit noodvoorraad moeten halen) dus kan niet echt eropuit met bewoners. 
We gaan er wel gewoon een gezellige dag van maken.

Lieve groetjes,
Emily



 

donderdag 25 april 2024

52 Weeks to Christmas - week 17

Zoals jullie waarschijnlijk wel konden merken, aangezien ik weinig post, had ik een beetje een kaarten-maak-dip. Ik weet het ook niet. Bezig met andere dingen en dan geen tijd meer hebben voor kaarten maken. Ik heb wel heel veel leuke nieuwe materialen. Maar ik ben weer bezig. Heb weer 5 kaarten klaar dus ook weer een paar blogjes klaar staan om te laten zien. 
Maar ik begin vandaag met mijn wekelijkse kerstkaart. Ik maakte er zelfs 2. De eerste is met de sketch van Creative Sketchy girls. Op de banners stond eigenlijk fijne kerst maar toen zag ik pas dat de cirkel ervoor moest haha. Dus dan maar zo. Ik vind hem wel heel leuk. De andere is heel simpel, de plaatjes zijn beide gekleurd met potlood. 


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 17



Vandaag is Max er weer. Kijken wat we kunnen doen met het weer. 
Vanavond ga ik naar een bingo van de Pévé van mijn werk, samen met collega's. 
Zin in.

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 18 april 2024

52 weeks to Christmas - week 16

Ja, kerstkaartendonderdag. Ik gebruikte weer eens de mal met ronde gaatjes, die ik geloof ik bij Lisanne zag. Hij blijft toch ook leuk. Het lijkt alsof ik hem scheef heb geplakt maar dat komt door de foto haha. Ik kleurde de 2 plaatjes met potlood, een goede ondergrond is heel belangrijk, ik had een ondergrond met lijmrestjes etc. Niet handig. Weer een leer voor de volgende keer. Verder wel tevreden met het resultaat. 


Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 16

Zag dat ik alweer een week niks heb geplaatst. Ik ben best druk met werk en van alles en nog wat. Ik ben momenteel veel aan het haken en stippen. Mijn DotAlong van dit jaar is bijna af. En kwa haken ben ik nu met een opdracht bezig, een collega vroeg mij of ik haar een tas kon haken. Ze bestelde zelf het pakket en ik ben nu net lekker bezig. 
Hoe is het met jullie?
Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 11 april 2024

52 Weeks to Christmas - week 15

Weer tijd voor een nieuwe kerstkaart. Simpel maar toch weer leuk vind ik zelf. Een blok van de Action en de sketch van Cheerful. 

Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 15
Cheerful sketches: april challenge

Ik mag weer een vroege dienst werken. Dag 3 van de 4 deze week.
Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily


 

woensdag 10 april 2024

Stargazer blanket

Eindelijk heb ik foto's gemaakt van mijn Stargazer blanket. Ik was er de eerste 2 maanden van dit jaar heel erg druk mee. Ik heb hem bijna afgekregen in februari, maar redde het net niet. Op een rustiger tempo heb ik hem afgemaakt en toen bleef hij maar liggen om foto's te maken. Dat heb ik nu dus gedaan, tussen de buien door maandag. Haha. 
Ik vind het echt een heel tof project en ben er heel blij mee.









Ik heb vandaag een late dienst. Maar eerst nog maar eens een beetje knutselen.
Fijne woensdag.

Lieve groetjes,
Emily



 

zaterdag 6 april 2024

Dieptekaart nr. 3

Deze derde kaart heeft nog geen bestemming gekregen. Deze gebruikte ik andere kleuren voor. Ik maakte de bloemen met de sketch stencils van Karin Joan en kleurde het plaatje in met aquarel. Zo is elke ook weer helemaal anders door plaatsing van de bloem en kleurgebruik.


Fijn weekend.

Lieve groetjes,
Emily

 

vrijdag 5 april 2024

dieptekaart nr. 2

Voor mijn schoonzusje maakte ik deze kaart. Weer een dieptekaart met zelfgetekende bloemen. Ik gebruikte de sketch stencils van Karin Joan. Na het tekenen kleurde ik de kaart in met aquarelverf en maakte er een dieptekaart van. 


Mijn schoonzusje is vandaag jarig maar viert zondag haar verjaardag. 
Door slim ruilen heb ik zondag lekker vrij en werk ik dinsdag voor ziekte. 
De verjaardag is pas aan het eind van de middag.

Fijn weekend alvast.

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 4 april 2024

52 Weeks to Christmas - week 14

Goeiemorgen deze kerstkaartendonderdag.
Ik type dit bericht gauw voor ik naar mijn werk moet. Het is momenten 6.20. Ik ben helemaal vergeten het bericht klaar te zetten haha.
Om maar in de dieptekaarten te blijven, maakte ik 2 dieptekaarten met een plaatje van MD. Heel leuk vind ik ze geworden.



Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 14

Ik ga zo gauw naar mijn werk. Ik heb maar een korte vroege, maar ook nog een gesprek met en over de leerling die ik begeleidt. Denk dat ik rond het middaguur wel weer thuis ben. Wel lekker een keer zo'n dagje.

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily