zaterdag 1 april 2017

a granny a day: nr. 1

Vandaag begon de Granny a day challenge. Nee, het was geen 1 april grap. Toen ik terugkwam van mijn werk bij de Hema (om 16 uur was ik vrij) Heb ik direct het patroon geprint en ben begonnen. Het eerste patroon was van een basic granny square. Ik koos als eerste 4 vrolijke kleuren, vooral omdat het weer vandaag iets minder was. Ik ben blij met het resultaat. Op naar de volgende. 

Today was the first day of the Granny a day challenge. No, it wasn't an april the first prank. When I got back from the Hema (I was free at 4pm) I printed the pattern and started. The first pattern was a basic granny square. I chose 4 bright colours, especially with today's weather. I'm happy with the result. On to the next.Een fijn weekend nog lieven mensen.
Have a nice weekend.

Wij gaan morgen lekker een dagje weg.

Lieve groetjes,
Emily
Sweet greetings,
Emily7 opmerkingen:

 1. Super! Héél goeie kleurtjes om op te vrolijken, hier was het ook grijs weer trouwens. Maar ze beloven weer wat mooier lenteweer.
  Benieuwd naar alle volgende vierkantjes :-)
  Fijne zondag, Sigrid x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een goed begin is het halve werk! Dit eerste vierkantje ziet er al leuk uit in deze frisse kleurtjes. Op naar de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh leuk, ik had dit project al voorbij zien komen maar ik twijfel want er zijn nog zoveeeeel projecten die ik wil maken *U* Veel succes en laat vooral je vorderingen zien!!
  Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een heel vrolijke granny geworden!
  Bij welke Hema werk je? Misschien kom ik daar ook wel eens :-) Overigens heb ik vroeger ook jaren bij de Hema gewerkt, dat was een heel leuke tijd :-) jullie hebben vast een fijne dag vandaag, aan het weer zal het niet liggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Angelique,
   Ik werk bij de Hema in Hengelo ov, in de stad. Op zaterdag ben ik er bijna altijd te vinden in het restaurant (hoewel ochtend en middag nog wel eens verschild) Leuk dat je er vroeger ook gewerkt hebt, mijn moeder ook (maar die zegt dat het vroeger veel leuker was ;-) en dat geloof ik ook hihi). Het was een heerlijke dag vandaag. Het weer was perfect. Morgen hopelijk een paar foto's om te delen daarover.
   Fijne avond.

   Verwijderen
  2. Ha, ik heb het bericht eindelijk teruggevonden. Ik zal het goed onthouden, binnenkort zal ik wel weer eens in Twente zijn; Remco woont in Almelo en werkt in Hengelo ;-) Ja vroeger was het echt een soort familie bij de Hema, ik stond jaren op de afdeling met koekjes, drop en nootjes in Zaandam, zo gezellig! Hoe het nu is weet ik niet, ik kom nog maar zeelden in de Hema.

   Verwijderen
 5. Dit is een mooi beginnetje, niet moeilijk maar Door de vrolijke kleuren toch erg mooi.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen