~ Home ~

donderdag 10 oktober 2024

52 Weeks To Christmas - week 41 '24

Een nieuwe week, een nieuwe kerstkaart. Deze vind ik wel weer heel leuk. Ik wilde graag meedoen aan de challenge van september. Een kaart die draait, schuift of beweegt. Ik had weer een leuk filmpje op facebook gezien en ik besloot om die te gebruiken voor mijn kaart. Ik had net de leuke stempels van de ijsberen besteld en ik wist direct wat het moest worden. Een winters landschap in de nacht. De beertjes werden ingekleurd en kijk naar het rechter beertje, hij kijkt.....naar de maan die tevoorschijn komt achter de sneeuwberg. Ik ga dit model zeker vaker maken. Hoe leuk is dit zeg.




Deze kaart link ik bij:
52WTC: week 41
Kleuren met Potlood: challenge oktober


Vandaag nog een oppasdag met Max. Gezellig weer!

Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

woensdag 9 oktober 2024

Zomaar wat foto's en Wouters verjaardag

Ik dacht ik deel hier gewoon eens even wat foto's van de laatste tijd. Ik deel wel meer op instagram, maar hier vergeet ik dat snel. Zo bakte ik voor het eerst zuurdesembrood, Maakte ik oorbellen van klei, Heb ik foto's van de Dahlia's die bij mijn vriend in de tuin staan.
Ohja, ik heb een nieuwe hobby. armbanden haken. Mocht je er ook willen...laat even de kleuren weten hahahaha.
En natuurlijk kan ik dit niet vergeten. Het is vandaag Wouters verjaardag, 9 oktober. Hij zou 26 zijn geworden. Griezelig hoe snel de tijd gaat.
Omdat Max er vandaag is hebben we gisteren al een mooi boeket en nieuwe plantjes gehaald. Door de natte warme zomer was alles helemaal uit zijn voegen gegroeid. Het was tijd om de zomerbloeiers eruit te halen en te snoeien. Ik zal een voor en na foto laten zien haha.



Deze was echt zo groot als een dinerbord.




Mijn eerste gehaakte armband


Nummer 2.

Inmiddels is nummer 3 klaar, maar nog geen foto van.


Vakantiefoto van Wouter

Net terug uit Berlijn. Drink vandaag een biertje daarboven Broer.

Voor

Na.

Vandaag is het oppassen op Max, iets bakken en Wouter herdenken. 
Ohja, ik moet ook nog naar een opfriscursus van werk, voor een aantal voorbehouden handelingen.

Fijne dag lieve mensen.

Lieve groetjes,
Emily






 

maandag 7 oktober 2024

Herfstkaart voor Merit

Merit was jarig. Voor haar maakte ik een herfstige kaart in een leuke vorm, een trifold. Ik kwam het tegen op een filmpje op facebook. Het is heel simpel. Ik decoreerde beide kanten. Was zo leuk om te doen.





Fijne maandag.

Lieve groetjes,
Emily

 

vrijdag 4 oktober 2024

Het leven is een feestje

Voor een meisje dat 8 werd maakte ik deze kaart. Het meisje is dol op lichtblauw en kittens. Dat is wel gelukt zo. Ik gebruikte de sketch van Cheerful en mooi DP dat ik al een tijd heb. 


Ik link deze kaart bij:
Cheerful Sketches: challenge 137

Vandaag is weer een oppasdag, mijn neefje Max komt. Dus ik verveel mij niet vandaag.

Gaan jullie nog iets leuks doen dit weekend?

Lieve groetjes,
Emily

 

donderdag 3 oktober 2024

52 Weeks To Christmas - week 40 '24

 Donderdag, kerstkaartendag. Ik maakte voor deze week 3 kaarten. En de achtergrond is wel bijzonder toch? Dat komt omdat het eigen geschept papier is. Dit is de oktoberbox van September18, waar ik ambassadeur voor ben. Ik mocht de box al eerder testen en maakte al dit papier, ik heb nog meer haha. 
Klik hier voor mijn blog erover op het blog van september18. 
Ik maakte er dus onderstaande kerstkaarten mee. Geeft wel een leuk wollig effect aan de kaart.




Ik link deze kaart bij:
52WTC: week 40

Fijne donderdag.

Lieve groetjes,
Emily

dinsdag 1 oktober 2024

Gefeliciteerd met jullie huwelijk

Mijn vader kwam met het verzoek voor een kaartje. Een kennis is getrouwd en hij gaat er nog naartoe met een cadeau. Natuurlijk maakte ik een kaart. Ik gebruikte de lieve duiven van MD. Niet teveel roze maar stoer groen/blauw....Met een beetje roze. Ik vind de kaart wel weer leuk geworden.


Het was stil hier op mijn blog. Ik ben nogal druk met werk. Vorige week begonnen met 3 werken, 1 vrij, en vandaag dan de laatste van een reeks van 4. Hierna 4 dagen vrij. Daar heb ik zin in. Ik heb heel veel leuks liggen om te maken.
Ik weet niet wie het weet, ik deel het hier eigenlijk nooit, maar ik ben ambassadeur voor September18, een bedrijf dat elke maand DIY boxen bedenkt en waar je dus een abonnement op kunt nemen. 
Ik mag de boxen testen en daarna delen via social media. Ook maak ik vanaf deze maand blogs erbij. Ik zal binnenkort eens delen wat ik allemaal gemaakt heb, donderdag al denk ik haha.
Ik heb dus de komende 2 boxen al in huis + een adventskalender. 
Vandaag nog 1 dagje werken, een late dienst.

Fijne dinsdag.

Lieve groetjes,
Emily